sanırım kişi getirmekte sorun yaşıyorsunuz. ?
az daha reklam sapsanız
5 10 kişi getir yetki kazan hadi ya
ben o servere ilk girdimde bana 20/30 kişi getir rehber yapayım demiştiniz yatırlatiyim. yaşınızı buradan anlata biliyoruz hepimiz
yaşınız 22 olsa tmm onu geçtim
fakat sizin gösterdiğiniz yaş : 10 ? bi sıkıntımı var
Evet kişi getirmekte sorun yaşıyorum, olamaz mı ?
Bunun içinde teşvik edici şeyler söylüyorum hem o kişi hem de ben fayda görüyor.
Yaş olayını geçtim ki bunu en son söyleyecek arkadaş sensin. Ve seninle ne alakam var onuda bilmiyorum, tanımıyorum.
Sunucuda hakaret mi ettim?
Plugin paketinde hem essentials var hem de 4 tane enchant plugini var dedim.Hiçbir plugin ayarlanmamış hepsi 0 haliyle sunucuya atılmış dedim.Aynı amaçla kullanılan kullanılan 1-2 plugin birden var yazdım.En son dayanamayıp ban attın. Ha skypedende ısrarla şunda bunda sorun var demem serverin iyiliği içindiki bunu anlayamayacak kadar safmışsın kusura bakmada.Serverde daha /warp komutunu bile kullanamıyorsunuz adam çağırmaya çalışıp yetki veriyorsunuz dedim, ısrardan kastıda bu ha! Denemek için aldı servere 1-2 hatayı düzelttim sonra plugin paketine bakayım dedim 63 tane pl var hepsi birbirinden gereksiz hepsi aynı görevde kullanılıyor.1-2 tane daha arkadaş vardı onlarda baktı onlarda dediklerime katıldılar, gel plugin paketini değiştirelim hem oynanabilir olur hemde daha çok oyuncu çekeriz dedim hakaret algıladı. Kusura bakma da önemli olan normal yaş değil gösterdiğin yaş.
Ben hataların olduğunu kabul ettim ama gelmiş "Bu ne biçim Server Yhaa" tarzında yorumlar etik değil.
İşi tatlıya bağlamak istiyorum. Lütfen daha fazla uzatmayalım.