Teşekkür ederim hocamGüzel bir harita olmuş.
Biraz daha geliştiriyim indirme linki koyarım hocam.İndirme linki varmı köyde survival oynamak isterim
Teşekkür hocamEllerine Sağlık.
Teşekkürler hocamGüzel bir çalışma olmuş elinize sağlık![]()
Tamam sana 3 gün veriyorum bu köyden daha güzel bir köy yap, konunun adını "3 gündür uğraştığım köy sanatı" koy ve beni etiketle. Bol şans. (Eleştiri yapmak kolay değil mi).Komutlarla kolayca yapılabilir.Önemli olan güzel bir ortam oluşturmaktı.Lakin gördüğüm kadarıyla bunu başaramamışsın.2-3 günlük işiyse 53 gün emek harcaman zaman kaybı gibi göründü bana.Eğer güzel bir ortam yapacaksan tema önemli.Ve yapına organik yapman senin yararına olacaktır.Ek olarak yapıları değiştirmelisin.
Kötü yorum değil öncelikle bu.Ben sadece ağır eleştiri yapan biriyim.Artı ben uzun süre önce buildi bıraktım.Önceki buildimi merak ediyorsan eski builder arkadaşlarıma sorabilirsin.Bir kişi eleştiri almazsa asla gelişemez.Ben de sadece eleştiri yaptım.Şöyle bir şey var ki tüm insanlar bir şeyi beğenmez/onu eleştirir.Örneğin sen suyun üstünde yürürsen bu sefer de yüzmeyi bilmiyor derler gibi.Tamam sana 3 gün veriyorum bu köyden daha güzel bir köy yap, konunun adını "3 gündür uğraştığım köy sanatı" koy ve beni etiketle. Bol şans. (Eleştiri yapmak kolay değil mi).
Amacım tetiklemek veya baltalamak değil. Eleştiri yapmadan önce kapasitenizi bilin. Emeği zort diye çöpe atmak hoşuna gitmemeli bir insanın. Kötü yorum yapınca havalı falan da olmuyorsunuz ayrıca. Arkadaşın özellikle "Beğenseniz de beğenmesenizde kötü yorum yapmayın" diye belirtmesine, üstüne vura vura vurgulamasına rağmen hâlâ atıyorsunuz şöyle yorumları.
Ağır eleştirinin senin az önceki yaptığın ile zerre kadar alâkası yok. Ağır eleştiri demek negatif yönlerin daha baskın olduğu, ancak negatif yönler kadar pozitif yönlerinin de yoruma katıldığı bir eleştiri türüdür. Senin yorumunda gram pozitif bir şey yok. Gelişmesi için nerede hata yaptığını ve nerede doğru yaptığını bilmesi lazım. Toplumdaki bu yanlış eleştiri algısı IQ seviyemin azalmasına sebebiyet veriyor.Kötü yorum değil öncelikle bu.Ben sadece ağır eleştiri yapan biriyim.Artı ben uzun süre önce buildi bıraktım.Önceki buildimi merak ediyorsan eski builder arkadaşlarıma sorabilirsin.Bir kişi eleştiri almazsa asla gelişemez.Ben de sadece eleştiri yaptım.
Aslında yorumda pozitif olan şeyler de var.Örneğin güzel bir ortam yaptığını söyledim lakin bunun yeterli olmadığını elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.Tabii bu kişiler tarafından yanlış anlaşıldıysa benim suçum diyebilirim.Umarım artık konu burada kapanır.Ağır eleştirinin senin az önceki yaptığın ile zerre kadar alâkası yok. Ağır eleştiri demek negatif yönlerin daha baskın olduğu, ancak negatif yönler kadar pozitif yönlerinin de yoruma katıldığı bir eleştiri türüdür. Senin yorumunda gram pozitif bir şey yok. Gelişmesi için nerede hata yaptığını ve nerede doğru yaptığını bilmesi lazım. Toplumdaki bu yanlış eleştiri algısı IQ seviyemin azalmasına sebebiyet veriyor.