60 SLOT 6 GB SERVERİME YÖNETİCİ ARIYORUM

ErkanLUKA

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşı fark etmez plugin mapları yapsın istediği gibi yönetsin satışlardan %50 alacağım
İnternetten bulup yükleyecek arkadaşlar lütfen mesaj atmasın ciddi adamlar mesaj atabilir.
Serverin 3 ayı vardır.
Ftp-panel vericem
upload_2017-5-11_20-11-27.png

Tutarsa ram ve günü uzatabiliriz parada sıkıntım olmaz

BU BİR ALIM DEĞİLDİR DİREK SERVERİ VERECEĞİM.

Son düzenleme:

VaasEfendi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
facebook:tonkalboraemirhan skype yaz çıkar gerçi istek attım sana ad emirhan

Shadecalum_Orhan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş kendim 18 yaşındayım bu işi üslene bilirim servere birçok plugin getire bilir arena market birçok event yerleri rehber alımları müte süreleri claimbilgi ve birçok şey getire bilirim saygılar

ErkanLUKA

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş kendim 18 yaşındayım bu işi üslene bilirim servere birçok plugin getire bilir arena market birçok event yerleri rehber alımları müte süreleri claimbilgi ve birçok şey getire bilirim saygılar
Kardeşim iyi bir arkadaş buldum olmazsa seni deneriz olur mu skype adresimi ekle lütfen mehmet_erkan94

upload_2017-5-12_13-28-47.png

upload_2017-5-12_13-28-59.png

İletişime geçersen serveri veririm.

seasd

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba kardeşim Sunucun için plugin paketi hazırlar map leride yaparım sunucuna herhangi bir şey yaparsam para verir düzeltirim yasım 14
Facebook dan ulas ordan Discord a filan geçeriz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.