...

valkorbit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çocuksun galiba buna 5 tl verilir siteye yaz pluginci builder aranıyor diye al sana bunun aynısı

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
pehh bune ya buna server mapı diyip bide 35 tl ye mi satıyon üstüne para versen bunu server haritası yapmam ben !

alpcet

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ezikler siz kendi mapınıza bakın daha redstone kullanmayı bilmiyonuz event yapmayı bilmiyonuz konuşmayın parkuru çekmedim çeksem görürdünüz redstone olayını ezikler mallar siz başka şeylere para verin tabi bu pahalı gelir

alpcet

Marangoz
En iyi cevaplar
0
siz tabi serverde kurucu olmayı bilmezsiniz anca başka serverlerde ezik ezik dolaşlırsınz

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ezikler siz kendi mapınıza bakın daha redstone kullanmayı bilmiyonuz event yapmayı bilmiyonuz konuşmayın parkuru çekmedim çeksem görürdünüz redstone olayını ezikler mallar siz başka şeylere para verin tabi bu pahalı gelir
Yaş kaç? Eminim buradakilerin çoğu senden daha iyi rs ve server biliyordur. Ayrıca çok para kazanmak istersen git berberde çırak ol. Buralardan senin gibi bebelere hayır gelmez.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
anlayana söledim kendini başkalarına ..... para kazanıyon anlayan anladı.
Çok ergence laf sokuyorsun sokmaya çalışıyorsun biliyorsun değil mi? Neyse daha fazla karışmadan konu kilitlensin. Sende git ödevini yapta vatana millete bir hayrın olsun.