7/24 Bedava VPS

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak Konunun Sabitlenmesini İstiyorum Herkes Server Kurup Sadece Arkadaşlarıyla Survival Oynamak İster Tabii Bunu Kimileri Yapamaz Yani Server Kuramaz Kimileride Kurdukları Serverde Lagg Olur İşte Bunlar Tamamen Bitiyor.. Artık Tek Bir Kolay Yolu var.. İşte O Yollar Ayrıntılı Anlatım !! Anlamayan Kalmayacak Uzun Bir Konu Olacak Ama Server Kesinlikle Çalışacaktır..

1. Olarak :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sitesine giriyoruz..
2. Olarak : Get Started Tuşuna basıyoruz (Orta Üst Kısımdaki )
3. Olarak : Kayıt Oluyoruz NOT : Eposta yı doğru yazın Aktivleştirmek Gerekiyor..
4. Olarak : aktifleştirdikden Sonra E-Postaya girin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinden daha sonra aktif edin (Gereksizler Bölümüne Gelecektir.. ) Ve Sizi Otomatik Olarak Siteye aktaracak
5. olarak : Sağ Üst Kısımdan Guest'in yanında Bir Aşağı Ok TUŞU Var Ona Tıklayıp login diyelim ve Kullanıcı Adı Şifremizi Yazalım
6. OLARAK : Şimdi İşimiz Daha kolay yine sağ üst tarafta kullanıcı adınız yazcak yine yanındaki Aşağı Ok Tuşuna Basın ve Create Server Diyin ! ! Sonra Ayarlamalarınızı Şu Şekilde YAPABİLİRSİNİZ.. : ;

AYARLAMALAR :

İlk Olarak Size
En Önemli Notu Söyliyeyim ! ; Serveri Kurduktan Sonra Eğer 5 Kişilik Açıp 5 kişi Dolmazsa Kısa Bir Süre Sonra Server Kapanacktır.. Bu Arada Yaptıklarınız Otomatik Olarak Kayıt Altına Alınıyor Olacaktir.. Yani Kapandıktan Sonra Geri Gelecektir.. Yaptıklarınız ..

Ayarlama 1 : Size Kalmış AMA Bence Survival Seçin White-List'i kapatın ve Online Mode = Premium olacaktır Bunu Cracked Olarak Değiştirebilirsiniz..Yan Taraftaki Gamemode Falan Değiştirin ve En aşağıya inin

Burdan Vanilla mı falan Olcanı Seçin ve Ben CraftBukkit Seçtim Sizde Bir Tane Seçin ve Ben Mesela 1.7.2 Yaptım sizde İstediğinizi Yapın sonra Yaptığınız Yerin yanındaki "İnstall" Tuşuna basın Servere en üstten Start Verin Arkadaşlarınız Kaç Kişiye Online Oyuncu Sayısını Ona Göre Yapın ki Sunucu Zırt Pırt Gitmesin...

KONU LÜTFEN SABİT OLSUN YARARLI BİR KONU !

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim iki şey var 7/24 değil en fazla 10 kişilik ve 15 pluginli ve lag yok değil %50 lag var

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışmadı Diyen Kardeşim Ve Minecraft_cHROMEO Lagın Olması Sitedeki Yoğunluktan Kaynaklanır Çalışmaması'da Sitedeki Çok Fazla Kullanıcının Server Açmasıdır.. Gece gEÇ Saatlerde Denerseniz Lagınız %100 Daha Az Olacaktir.. tABİ Bu Sizin İnternetinizede bağlı