7/24 Sunucu Kurabilen?

byCelil53

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya Arkadaslar ben çekirdek 7/24 server kurmak istiyorum ama 7/24 yapmayi bilmiyorum+çekirdede ben 7/24 aradim sadece Bilisim gibi seyler çikiyo bazilari kendileri bedava yapio anlamadim gitti?

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
7/24'ün mantığını kavrayamamışsın sanırım serverı hostladığın makinenin sürekli açık kalıp işine devam etmesiyle server 7/24 oluyor. Bunun öğrenicek bir tarafı da yok serverı kendin kuruyorsan bilgisiyarını açık tutman gerekiyor. Eğer öyle bir imkanın yoksa bunu senin yerine yapan bi sunucu kiralayabilirsin ki değişen bir şey yok sunucuyu çalıştıran makine yine 7/24 açık ve görevinde oluyor.

byCelil53

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya mc.serverismi.com seyleri oluo bazilari mc12.ankarasunucu.com diede bise var mc.candymc.com gibi bole istiyorum yani..

byCelil53

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
7/24'ün mantığını kavrayamamışsın sanırım serverı hostladığın makinenin sürekli açık kalıp işine devam etmesiyle server 7/24 oluyor. Bunun öğrenicek bir tarafı da yok serverı kendin kuruyorsan bilgisiyarını açık tutman gerekiyor. Eğer öyle bir imkanın yoksa bunu senin yerine yapan bi sunucu kiralayabilirsin ki değişen bir şey yok sunucuyu çalıştıran makine yine 7/24 açık ve görevinde oluyor.
Tamam ozaman baska bisi yok..

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğin şey server ipsine giden subdomain. 7/24 terimiyle hiçbi ilgisi yok. Bunun için öncelikle bi domain alman gerekir.

Erhantufan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BAK ARKADAŞIM! şöyle yapabilirsin minecraft_server.exe yi aç bilgisayarı kapama kapayacaksan uyku moduna getir şarz gitmez ama server.exe çalışır

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bak moderatörsün diye bir şey demiyorum yetkin var sende sana yüz verildikce *** buluyorsun adam akıllı konuş benle
Terbiyeli konuşun. Burada kimse yetki sahibi olmak için moderatör olmuyor, birşeyler yaparak bu işleri geliştirmek için oluyor. Sleepypixel doğru söylüyor uyku modunda bilgisayar sadece açık olması gereken dosyaları vs. açar ancak internetinizi ve açık uygulamalarınızı kaydeder ve kapatır. Sizin yaptığınız uyku modu değil ekranı kapatmaktır tahminen.

Erhan1963

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ranork doğru diyon kardeşim yada abi ama o da bana işkembenizden atmayın demeseydi sonra da banlıyon