grkmkprl
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Onlarla ekip değiliz ama 3.Kişi seslendirmesini yapan kişi Osmanlı Tokadında ki Seslendirmeyi yapan kişi ile aynı.Yoksa siz Osmanlı Tokadı ekibi misiniz? seslendirme çok benziyor.
Onlarla ekip değiliz ama 3.Kişi seslendirmesini yapan kişi Osmanlı Tokadında ki Seslendirmeyi yapan kişi ile aynı.Yoksa siz Osmanlı Tokadı ekibi misiniz? seslendirme çok benziyor.
Nerden buldunuz o adamıOnlarla ekip değiliz ama 3.Kişi seslendirmesini yapan kişi Osmanlı Tokadında ki Seslendirmeyi yapan kişi ile aynı.
Ağaca dikkatli bakcami arkasında ki bloğu bulamadım nerde ya söyleyin sıkılmaya başladım bulunmuyooo içindeki-ni buldum
Teşekkürler, haritayı beğenmenize sevindim. Paralar için de bir o kadar üzüldümBir süredir arşivimdeydi, yeni fırsat bulabildim. Cidden başarılı, elinize sağlık.
Ufak bir talihsizlik yaşadım ama olsun (:
Ekli dosyayı görüntüle 143226
![]()
Harita sürümünün senin mc sürümüyle aynı olduğundan emin ol. Ek olarak minimum görüş mesafesini eğer bilgisayarın kötüyse biraz daha kıs. Ama çok kısma çünkü komut blokları çalışmayabilir. İlk başlangıç kısmındaki sahne bitince tekrar önerilen görüş mesafesine çekebilirsin. Optifine vs önerilmez.abi en başta ayarları yaptıktan sonra maceraya başla butonuna tıklıyorum bir yere tp lendikten sonra dünyadan düşmeye başlıyorum ölüyorum tekrardan beyaz yerde doğuyorum geri doğduğumda buton yok oluyor o kutuda hapis oluyorum haritayı 2 defa sildim geri yükledim düzelmedi ne yapmam lazım