78.184.210.205 GEL Kurucu alımı var

serdarKing34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Server Durumu : Aktif
ıp: 78.184.210.205
Alımlar Kurucu
Admin
Builder
Mod
Reklamcı
yt
Vb
78.184.210.205
78.184.210.205
78.184.210.205

PikachuGirl

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba adım ayşe Admin olmak istiyorum veya Kurucu
[automerge]1524588762[/automerge]
Bu arada yaşım 15

Emreb5465

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emre
Soyadınız: Bulut
Yaşınız: 16
Discort adresiniz: Var ama bu sıralar giremiyorum sorunu düzelticeğim
Mikrofonunuz var mı: Yok
Oyun içi isminiz: EmreBabaGG
Hangi Yetkiyi istiyorsun: Kurucu
Kaç Yıldır MC Oynuyorsunuz: 7
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LeftCraft - DeadNetwork - LordNetwork - GüngörCraft (9 kere kurucu oldum bütün sunucularımın ismi LeftCraft dı - sizin swde moderatorluk yaptım :))
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Ben Zaten Çok Uzun Zamandır Yetkiliyim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü sunucularda yetkili olmaya alışığım ve yetkili olunca sunucuyu daha iyi yerlere getirebileceğimi düşünüyorum
GÜNGÖRCRAFT Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Plugin ve skript bilgim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir İftira Attılar Onun Sonucunda Ban Yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Çok Eskiden Spamdan Dolayı Mute Yemişliğim Oldu Fakat Son 1 Yıl İçersinde Hiç Mute Ve Ban Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygı Çerçevesi İçinde Konuşurum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Onlar İyi Anlaşmak İsterse Ve Bana Hakaret Falan Etmezse Bende Onlara Aynı Şekilde Davranırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ben Skyblockda Başarılıyım Skybloğu çok daha iyi yerlere getireceğimi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbirşey
Saygılar...​