8-12 Yaş Arası Bize Minecraftı Öğreticek Arakdaş Arıyoruz

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
8 olsa ne yazar 12 olsa ne yazar? Sonuçta hala gelişme sürecinde çocuk. Her türlü zararlı. Bırakın bu yaşlarda bize bilgisayar, 3310'dan yılanı bile anca oynatıyorlardı.[DOUBLEPOST=1434046603,1434046530][/DOUBLEPOST]
Eğer dalga geçme konusunda bana bir sözün varsa mesajlarımı tekrar oku derim.
Sence senin bu arkadaşımıza bunları söylemen onun bırakmasını sağlayacak mı?

Zetsumaru

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bağımlısızz Ben sizden bi yorum yapmanızı istememistim neden simdi bole bi olay cıkardınız ben sadece çok basit bi soru sormustum

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bağımlısızz Ben sizden bi yorum yapmanızı istememistim neden simdi bole bi olay cıkardınız ben sadece çok basit bi soru sormustum
Kardeşim, burada muhtemelen öyle bir kişi çıkacağını düşünmüyorum. Ve açılmış her konu farklı düşüncelere açıktır diye düşünüyorum. Rahatsız oluyorsan mesajlarımı rapor et.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Allah aşkına kardeşim, sekiz yaşında bir çocuk düşün. Ve bilgisayar başında. Sonra gelişme sorunu, gözlük sorunu.
Ünlü bir bilgisayar firması sahibinin çocuğuna sadece ''kara düzen'' telefon kullandırıyormuş. Yani bir zararı var da ondan heralde, bizde boşuna bir şey demeyiz.
Bilgisayar gözleri etkilemiyor.

AndRoGeoR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boşuna arıyorsun. Git bitane servere biriyle arkadaş ol minecraftı öğretmesini rica et öğretir.
Minecraft'ın Türkiye'deki yaş ortalaması zaten 8-12

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
8 Yaşında mı ? benim 6 yıl önceki halim, ve biz o zamanlar bilgisayardan nefret ederdik 6 yıl içerisinde çocuklar ne kadar çabuk eve kapanmışlar. Bunu nereden anladın diyeceksinizdir biliyorum onun için hemen söylemek gerekirse oturduğumuz mahallede küçüklü büyüklü birsürü kişi tanıyorum küçüklerin çoğunu dışarıda göremiyorum o çoğu dediğim kısımda Minecraft oynayan kısım dışarıda görsemde ellerinde tabletle çıkıyorlar ve 100 çocuğun 70'i bu tablette Minecraft oynuyor bu kadarda küçük yaşlara hitap etmesi biraz kötü oldu aslında.