Maruf61
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Onun windows ile alakasi yok pc ile ilgiliwindows xp pro ise dağılın , ama windows xplerin ramleri az oluyor genelde. (benimki 869 mb ram)
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onun windows ile alakasi yok pc ile ilgiliwindows xp pro ise dağılın , ama windows xplerin ramleri az oluyor genelde. (benimki 869 mb ram)
windows xpler eski olduğu için söylemiştim tabii ki çok yüksek ramli olan pclerde varOnun windows ile alakasi yok pc ile ilgili
Kafanıza Windows 8in en iyi olduğunu sokacak mısınız? ?Xp efsanedirmsla is bankasi atmleri bile xp kullanir
Windows xp1. Bende win 8 kullaniyorum gayette guzel fakat xp nin ram,islemci vs. Den nerdeyse %0 civari yemesi onu en iyi windows yapiyor suanda program yazanlarin veya fazla islem yapmak zorunda olan kisilerin %80 i xp kullanir tabii ki bunu sacma sapan cocukca tavirlar yapan kisilerle tartisacak degilim.
Konuyu batırmak istemiyorum.....Ayrıca ben windows 7 kullanarak program yaparım visual basic için xp şart değil1. Bende win 8 kullaniyorum gayette guzel fakat xp nin ram,islemci vs. Den nerdeyse %0 civari yemesi onu en iyi windows yapiyor suanda program yazanlarin veya fazla islem yapmak zorunda olan kisilerin %80 i xp kullanir tabii ki bunu sacma sapan cocukca tavirlar yapan kisilerle tartisacak degilim.
Ne yükledin sen mübarekWindows xp
869 mb ram var bende minecraftı 15 fps ile oynuyordum (hiç kasmıyordu)
antivirüs yükledim 11 virüs buldu sildim 25 fps ile oynuyorum (dahada hızlandı + antivirüs yüklü olduğu halde)
windows xpnin performansını söyledim.Ben sart demedimki kafana gore seyler diyosunsana xpde kasma olmaz performans sitemidir dedim
Ne yükledin sen mübarek![]()