8. Sınıf Teknoloji Tasarım

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun aleyküm , arkadaşlar bir sorum var düşündüm düşündüm fakat bir şey bulamadım şimdi biz yapım kuşağındayız aranızda bilmeyenler olabilir amacımız kafamızdan bir sorunu çözecek icat bulmamız lazım bunlar inavasyon tasarım yada baştan icat yapma bölümlerine ayrılıyor en kolayı tasarım bence bende bir icadın şeklini değiştirmek istiyorum.Ama şu an ki ruh halim::emin: bir türlü fikir bulamadım sizinde bir fikriniz varsa söyleyebilir misiniz ? :olgun::olgun:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Valla artık o yaratıcılığına kalmış.
Şahsen hiç takmazdım o dersi hiçbir sorun çıkarmadan geçmiştim.

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok zor birde eksi veriyor okul notum önemli teog ortalaması düşük :(

R

Reloven

Ziyaretçi
2008 'di Galiba En Sevdigim Dersti :) Oyuncak Bir Araba Al Birde Oyuncak Araba Motoru Bul Motorun Ucuna Jilet Yapıştır Slikon İle Elini Kesme Ama. Motoru Farlara Bağla Böylece Araba Gittiginde Jiletle Dönecek Proje İsmine Oturdugunuz Yerden Çim Kesme Makinesi Sonuç : 100[DOUBLEPOST=1395585753,1395585622][/DOUBLEPOST]2008 'di Galiba En Sevdigim Dersti :) Oyuncak Bir Araba Al Birde Oyuncak Araba Motoru Bul Motorun Ucuna Jilet Yapıştır Slikon İle Elini Kesme Ama. Motoru Farlara Bağla Böylece Araba Gittiginde Jiletle Dönecek Proje İsmine Oturdugunuz Yerden Çim Kesme Makinesi Sonuç : 100

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çocukken en nefret ettiğim derslerden biriydi.. O kadar gereksiz ki sana söz veriyorum ilerde hiçbir işine yaramayacak.. Boşa uğraş yani sizi avutuyorlar.. Bazen derdim o ders yerine 2 ders daha
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
koysalardı Atatürk And. Lisesine giderdim diye düşünüyordum.. Yine kötü liseye gitmedik YSSAL iyide ama insan iyisi olsun istiyor işte.. Hocaların ne derse desin o dersler kadar saçma ders yok..

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çocukken en nefret ettiğim derslerden biriydi.. O kadar gereksiz ki sana söz veriyorum ilerde hiçbir işine yaramayacak.. Boşa uğraş yani sizi avutuyorlar.. Bazen derdim o ders yerine 2 ders daha Matematik koysalardı Atatürk And. Lisesine giderdim diye düşünüyordum.. Yine kötü liseye gitmedik YSSAL iyide ama insan iyisi olsun istiyor işte.. Hocaların ne derse desin o dersler kadar saçma ders yok..
Harbiden hiçbir işime yaramadı şimdi gittiğim yerde çok vasıfsız bir ders.

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bizim teknoloji tasarımcı hocası vardı. kendi dersini hiç takmazdı lan. her istediğimizi yaptırırdı. herkese ya 95 ya 100 verir geçerdi. Bizde derste her ***u yerdik :D