lasetay
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
BU SERİDE DEV BİR ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ. OTOMATİK SİSTEMLER ve YAPILARLA EFSANE BİR HARİTA YAPACAĞIZ. ÜSTELİK TAMAMI SURVİVALDA
80. bölüme özel bir video çekeyim dedim, 5 saat kayıt aldım ve "76 parca" videoyu editlemekte 6 saatimi aldı Umarım değmiştir. İyi seyirler
Selam millet ben Jadmaga Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum, hadi neler yapacagımıza sizler karar verin. İYİ SEYİRLER
Serinin Tüm videoları:
www.youtube.com/playlist?list=PL0thbsEcR5uW_TaoFzLGwJUl-cdhyKn0Z
Kanal Linki:
www.youtube.com/user/lasetay/featured
80. Bölüm :
@alemoyuncu1 @DragonSurvivalTR @Poyro @TheMissingLink @Neria @adenzu54 @AlfaTayfa @fyreUK @GrandMasterRS @BYYARALIQRALL @Anjo_TR @Rayandu @AtakanRS @Slower1903 @RanKod @MrMert03 @BraveHero @furquan @Monatrax
80. bölüme özel bir video çekeyim dedim, 5 saat kayıt aldım ve "76 parca" videoyu editlemekte 6 saatimi aldı Umarım değmiştir. İyi seyirler
Selam millet ben Jadmaga Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum, hadi neler yapacagımıza sizler karar verin. İYİ SEYİRLER
Serinin Tüm videoları:
www.youtube.com/playlist?list=PL0thbsEcR5uW_TaoFzLGwJUl-cdhyKn0Z
Kanal Linki:
www.youtube.com/user/lasetay/featured
80. Bölüm :
@alemoyuncu1 @DragonSurvivalTR @Poyro @TheMissingLink @Neria @adenzu54 @AlfaTayfa @fyreUK @GrandMasterRS @BYYARALIQRALL @Anjo_TR @Rayandu @AtakanRS @Slower1903 @RanKod @MrMert03 @BraveHero @furquan @Monatrax