@
MineLord gel iki laflayalım.
Şimdi 10 Temmuz'da çıkacağını biliyoruz ki benim şöyle bir özelliğim var çok sabırsızım. Tabii insanın aklına 10 Temmuz deyince hemen 'kendi' ülkesinin 10 Temmuz'u aklına geliyor. Tamam dünya genelinde yarın çıkacağını biliyoruz ancak saat kaçta?
Biliyorsunuz Mojang İsveç, Stockholm'da ve oranın saati bizden 1 saat geride. Bu sorun değil. Büyük ihtimalle güncelleme öğlen gibi çıkar. Yani bunlar şimdi güncellemeyi 12:30'da çıkarsalar ki o zaman bizim Türkiye saatiyle 13:30 oluyor, biz güncellemeye 13:30'da kavuşmuş olacağız.
Ancak, bildiğiniz üzere Minecraft'ın en çok oyuncusu Amerika'da. New York bizden 7 saat geride. New York'ta öğlen saatlerinde yani 12:30'da çıktı diyelim ki bizim saatimiz 19:30 oluyor, ta akşam kavuşmuş oluyoruz ki uygulamaya ki bu benim için kötü.
Ancak güncelleme App Store'nin elleri altında, App Store'nin genel merkezi Amerika'da Cupertino'da bulunuyor ki orasıda bizden 10 saat geride! Eğer Cupertino'da saat 12:30'da güncelleme çıkarsa bizim saatimiz 22:30 oluyor bu da ÇOK GEÇÇÇ!!!!
O yüzden inşallah Cupertino'da saat gece yarısı iken çıkar bizde Öğlen bu güncellemeye kavuşmuş oluruz diye umut ediyorum.
Pfff.