+9 OTAKU ANİMESİ ! TOKYO GHOUL

Marino

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle belirteyim ben tokyo ghoulden özellikle kitlesi yüzünden pek hoşlanmayan biriyim eleştiriyle karışık bir tanıtım olacak. Hatta tam olarak tanıtım değil tartışma üzerine bir konu olacak. qameqici fanlar varsa boşuna bana saldırmasın diye en baştan belirtiyorum. Ayrıca Tapatalkdan yazıyorum buyüzden konu düzeni falan tam olmayabilir kusura bakmayın.

Tokyo Ghoul... Otaku olmak için bu animeyi izlemek zorundasınız. Hatta bir tek Tokyo Ghoul'u izleseniz yeter. Zira ortalık da Qameqi chaaan nickli otakuların sayısı bunun doğruluğunu kanıtlıyor.

Konu olarak abaza Kanekimiz kendi gibi kültürlü olan Rize Hanımefendiyle tanışır romantik bir akşam Rize hanım niyeti bozar ve karakterimiz kaneki gündeme yeni yeni düşen gul yani hortlak camiasına adımını atar.

Anime konu olarak da işleniş olarak da gayet güzel. Çizimlere ve karakterlere asla lafım yok.Peki benim atarım neye ? Anime iyi hoş da özellikle ülkemizde ki "otaku" kesim tarafından başyapıt ilan edilmesi bana saçma geldi. Helede verilmek istenen bir mesaj yokken. Tabi bir anime de bir mesaj verilmek zorunda değil ama eğer bir animeye başyapıt damgası vuracaksanız en azından animenin derin anlam içermesi gerektiğini düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum varsa farklı düşünen buyursun anti tezini sunsun.

Normalde karakter tanıtımı falan da yapardım da malum tapatalkdayım haftasonu eve geçince yaparız onlarıda [emoji23]

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam anime iyi hoş güzelde bu animeyi ilah yapan zihniyetin kafasını taşla ezesim geliyor

Marino

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hissediyorum otakular yakınlarda...

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anime gayet güzeldi. Birkaç gün etkisi altında kaldım. Hatta başka anime sevmeyeceğimi düşünüyordum. Ama böyle değil işte. Bundan sonra Charlotte ta aynı şey oldu. Şimdi de re:Zero :D
Bu kadar anime varken bir tanesini ilahlaştırmak zor iş.

Marino

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Anime gayet güzeldi. Birkaç gün etkisi altında kaldım. Hatta başka anime sevmeyeceğimi düşünüyordum. Ama böyle değil işte. Bundan sonra Charlotte ta aynı şey oldu. Şimdi de re:Zero :D
Bu kadar anime varken bir tanesini ilahlaştırmak zor iş.
Evet güzeldi ama etkisinde bırakacak kadar aman aman değildi. Bu animenin ciddi ciddi etkisinde kalanların en fazla 10 15 anime serisi izlediğini düşünüyorum.

Durum güncellemesi...

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.