Marino
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Tokyo Ghoul... Otaku olmak için bu animeyi izlemek zorundasınız. Hatta bir tek Tokyo Ghoul'u izleseniz yeter. Zira ortalık da Qameqi chaaan nickli otakuların sayısı bunun doğruluğunu kanıtlıyor.
Konu olarak abaza Kanekimiz kendi gibi kültürlü olan Rize Hanımefendiyle tanışır romantik bir akşam Rize hanım niyeti bozar ve karakterimiz kaneki gündeme yeni yeni düşen gul yani hortlak camiasına adımını atar.
Anime konu olarak da işleniş olarak da gayet güzel. Çizimlere ve karakterlere asla lafım yok.Peki benim atarım neye ? Anime iyi hoş da özellikle ülkemizde ki "otaku" kesim tarafından başyapıt ilan edilmesi bana saçma geldi. Helede verilmek istenen bir mesaj yokken. Tabi bir anime de bir mesaj verilmek zorunda değil ama eğer bir animeye başyapıt damgası vuracaksanız en azından animenin derin anlam içermesi gerektiğini düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum varsa farklı düşünen buyursun anti tezini sunsun.
Normalde karakter tanıtımı falan da yapardım da malum tapatalkdayım haftasonu eve geçince yaparız onlarıda [emoji23]
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi