- En iyi cevaplar
- 13
Mehraba arakdaşlar yeni bir konuya hoş geldiniz. Çok forumda takılamıyorum üniversiteye giden bir adamım ben. Arada bu foruma böyle rekmlar için veya bazı arkadşlarım için giriyorum o kadar.
Öncelikle ben bir çekiliş yapmaya karar verdim.
Buralara kadar ulaşmama yardımcı olan @UmutYıldızYT ye çok teşekkür ederim. 89 abonenin neredeyse yarısı onun sayesinde geldi.
Ve tabikide AtomTR o forumda yok açıklamak istemiyorum. Ama yinede onada çok teşekkürler onunda biraz yardımı dokundu
Emrecan Önal o da küçük yardım etti onunlada çok konuştuğumuz olmamıştır onada teşekkür ederim keşke forumda olsada etiketlesem.
Veeee en önemlisi! Turgut Abi! aylarca beraber olduk ben onun sunucusunda çalıştım, bana yardım etti, ben ona yardım ettim. Abim benim ya
vulvuruth
wolworoth o da aynı Emrecan gibi eh yani idare eder ama onada teşekkürler destek çıktı arkadan ne akdar kanala ayardımı dokunmasada. 
Şimdi gelelim asıl konumuza.
Ben bir çekiliş yapmaya karar verdim. Bu çekilişin bitişi 1.6.2015'tir.
Çekilişte;
1. Kişiye; İntro + Banner
2. Kişiye; Banner
3. Kişiye; Logo
Denilenleri yapmazsanız katılamazsınız.
Bu da kanalım arkadaşlar. Abone olup bana destek olan herkese teşekkür edeirm cidden adamsınız.
Öncelikle ben bir çekiliş yapmaya karar verdim.
Buralara kadar ulaşmama yardımcı olan @UmutYıldızYT ye çok teşekkür ederim. 89 abonenin neredeyse yarısı onun sayesinde geldi.
Ve tabikide AtomTR o forumda yok açıklamak istemiyorum. Ama yinede onada çok teşekkürler onunda biraz yardımı dokundu
Emrecan Önal o da küçük yardım etti onunlada çok konuştuğumuz olmamıştır onada teşekkür ederim keşke forumda olsada etiketlesem.
Veeee en önemlisi! Turgut Abi! aylarca beraber olduk ben onun sunucusunda çalıştım, bana yardım etti, ben ona yardım ettim. Abim benim ya
vulvuruth
Şimdi gelelim asıl konumuza.
Ben bir çekiliş yapmaya karar verdim. Bu çekilişin bitişi 1.6.2015'tir.
Çekilişte;
1. Kişiye; İntro + Banner
2. Kişiye; Banner
3. Kişiye; Logo
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Denilenleri yapmazsanız katılamazsınız.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bu da kanalım arkadaşlar. Abone olup bana destek olan herkese teşekkür edeirm cidden adamsınız.