bendeseni18
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Profesyonel bir sunucu mu arıyorsun ? Sonun işte bu diyebileceğin bir sunucu mu lazım ? Eğlencenin doruklarına ulaşmak mı istiyorsun ?
Doğru yerdesin okumaya devam et !
Sunucuda Ipeksi Spawner > Sanal Market > Sikayet Etme > Köylü Ticaret > VIP Kod
Sunucuda birçok şey yapabilirsiniz. Bunlardan bir kaçından bu bölümde bahsetmek isterim.Mesela kendi tarlanızı yapabilir otomatik sistemler kurabilir bunları satabilirsiniz . /market komutunu kullanarak sanal market açabilir. Herkesin marketinden tek tık ile alışveriş yapabilirsiniz. Sadece bunlarla sınırlı değil ! Muhteşem savaşlara katılabilir. Savaştan kaçma ve hile engeliyle güvenle savaşabilirsiniz.
IP : HardSurvival.nitrado.net
Sürüm : 1.7.∞
Hile kullananlar sınırsız uzaklaştırılacaktır !
# Hile açmak yasaktır.
# Bir hata bulmak ve bunlardan yararlanmak yasaktır.
# Küfür etmek yasaktır.
# Sürekli bir kişiyi rahatsız etmek , spam yapmak yasaktır.
# Irkçılık ve dışlama yasaktır.
# Yetkililerden eşya istemek yasaktır.
# Site,Server reklamı yapmak yasaktır.
Dahası fazlası için oyunda /kurallar yazman yeterli.
Para nasıl kazanabilirim ?
Paranın nasıl kazanılacağını bilmiyorsanız okumaya devam edebilirsiniz. Para kazanmanın birçok yolu vardır. sanal market kullanabilirsin. Para kazanmanın yolunu çoğaltmak için başka alternatifler eklenecektir.
Sunucu ne kadar güvenli ?
Eksiksiz eklentiler ve tam koruma ile eşyalarınız ve bilgileriniz güven içerisinde...
Ben küfür edenleri hiç sevmiyorum !
Küfür etmek mi ? Asla edemezler çünkü küfrü tamamen engelledik. Asla bir şeyden dolayı size küfür edemeyecekler !
Param var bolluk içerisindeyim sıkılıyorum ne yapabilirim ?
Para konusunu hallettiniz şimdi ne yapacağınızı bilmiyorsanız savaşlar yapın en iyi şekilde oynayın kısa sürede yeni eklentiler gelecektir.
Lag varsa ben yokum !
Lag olmayacaktır. (Tabi ki arada her sunucuda olan küçük gecikmeler hariç!) Sürekli laglı olan kötü sunucular gibi değiliz çünkü 5 GB ram ve 1000/MBPS internet ile fiber bir şekilde sizinleyiz...
Nerede yaşayacağım ?
İşte en güzel kısım. Her yerde yaşayabilirsiniz bir alanı sahiplenip orada sakin bir hayat sürebilir kendi hayvanlarınızı besleyebilirsiniz.
RAM : 5 GB
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 Cores)
Mit Serverkomponenten : (1HE Rackserver)
Uplink: 1250 Mbit
Spawndan Kareler:
Doğru yerdesin okumaya devam et !
Sunucuda Ipeksi Spawner > Sanal Market > Sikayet Etme > Köylü Ticaret > VIP Kod
Sunucuda birçok şey yapabilirsiniz. Bunlardan bir kaçından bu bölümde bahsetmek isterim.Mesela kendi tarlanızı yapabilir otomatik sistemler kurabilir bunları satabilirsiniz . /market komutunu kullanarak sanal market açabilir. Herkesin marketinden tek tık ile alışveriş yapabilirsiniz. Sadece bunlarla sınırlı değil ! Muhteşem savaşlara katılabilir. Savaştan kaçma ve hile engeliyle güvenle savaşabilirsiniz.
Sürüm : 1.7.∞
Hile kullananlar sınırsız uzaklaştırılacaktır !
# Hile açmak yasaktır.
# Bir hata bulmak ve bunlardan yararlanmak yasaktır.
# Küfür etmek yasaktır.
# Sürekli bir kişiyi rahatsız etmek , spam yapmak yasaktır.
# Irkçılık ve dışlama yasaktır.
# Yetkililerden eşya istemek yasaktır.
# Site,Server reklamı yapmak yasaktır.
Dahası fazlası için oyunda /kurallar yazman yeterli.
Para nasıl kazanabilirim ?
Paranın nasıl kazanılacağını bilmiyorsanız okumaya devam edebilirsiniz. Para kazanmanın birçok yolu vardır. sanal market kullanabilirsin. Para kazanmanın yolunu çoğaltmak için başka alternatifler eklenecektir.
Sunucu ne kadar güvenli ?
Eksiksiz eklentiler ve tam koruma ile eşyalarınız ve bilgileriniz güven içerisinde...
Ben küfür edenleri hiç sevmiyorum !
Küfür etmek mi ? Asla edemezler çünkü küfrü tamamen engelledik. Asla bir şeyden dolayı size küfür edemeyecekler !
Param var bolluk içerisindeyim sıkılıyorum ne yapabilirim ?
Para konusunu hallettiniz şimdi ne yapacağınızı bilmiyorsanız savaşlar yapın en iyi şekilde oynayın kısa sürede yeni eklentiler gelecektir.
Lag varsa ben yokum !
Lag olmayacaktır. (Tabi ki arada her sunucuda olan küçük gecikmeler hariç!) Sürekli laglı olan kötü sunucular gibi değiliz çünkü 5 GB ram ve 1000/MBPS internet ile fiber bir şekilde sizinleyiz...
Nerede yaşayacağım ?
İşte en güzel kısım. Her yerde yaşayabilirsiniz bir alanı sahiplenip orada sakin bir hayat sürebilir kendi hayvanlarınızı besleyebilirsiniz.
RAM : 5 GB
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 Cores)
Mit Serverkomponenten : (1HE Rackserver)
Uplink: 1250 Mbit
Spawndan Kareler:
Son düzenleme: