Zangow
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
beklemene gerek yok bu gün de yaparız özelden server adresini atıyorum
Yarın gelebilirim.
beklemene gerek yok bu gün de yaparız özelden server adresini atıyorum
Yarın gelebilirim.
Geliştirmelisin.
tamam [DOUBLEPOST=1372945709,1372945642][/DOUBLEPOST]
yorumunuz için teşekkürler burası en başı ve şu kaktüsler yerine lav mı koyayım ? yoksa katüslerin üzerinden yürüsünler mi :sırıtmak:
Kaktüse bitişik lav koyarsın.(Kaktüsün en üstünden 2 block aşağıya lav dökersin.peki bi deniyim [DOUBLEPOST=1372946195,1372946081][/DOUBLEPOST]ama aşağıya düşerse kaktüslerin arasına nasıl ölecek ?[DOUBLEPOST=1372946266][/DOUBLEPOST]doğru ya zırhları çıkarır :sırıtmak:
map te bazı yanlış kararlar verince yanlış yerde spawn oluyoruz bide oyunun hikayesi ile alakasız bi yer buldum o da düşman karargahına giden yer niye rengarenk :sırıtmak: ? düşmanlar legoland de mi yaşıyo nedir :sırıtmak: ama alıntıdır diye yazman iyi olmuş
Harika olmuş bayıldım hemen demonun bitmesini bekliyorum.
unutmuşum ya pardon özelden atıyorum[DOUBLEPOST=1372952275,1372950843][/DOUBLEPOST]Asıl sorun adamlar o kadar şeyi nasıl inşa etti?(İp'yi verirsen sevinirim.)
map te bazı yanlış kararlar verince yanlış yerde spawn oluyoruz bide oyunun hikayesi ile alakasız bi yer buldum o da düşman karargahına giden yer niye rengarenk :sırıtmak: ? düşmanlar legoland de mi yaşıyo nedir :sırıtmak: ama alıntıdır diye yazman iyi olmuş
Harika olmuş bayıldım hemen demonun bitmesini bekliyorum.
map te bazı yanlış kararlar verince yanlış yerde spawn oluyoruz
s harfi alfabede kaçıncı yerde dedi sanırsam tam hatırlamıyorum yanlışı seçince lava düştüm ve map in dışında başladım.başlangıcı bulup tekrar başlamak zorunda kaldım ama belki sadece bende olmuş olabilir
Pek mantıklı değil gibi minecraft çıkarken tam sürüm olarak çıkıp alta demosunun linkini mi koydu ?Önce bi tam bitirip konuyu açsaydın altınada demo versiyonu diye link koysaydın kardeş
Yok o anlamda değil demosuyla birlikte koyarsa uzun oynamak istemeyen insanlar var demoyu oynayim beğenirsem full oynarım gibi