_D_edeler ile Minecraft Bölüm 1

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuşmaların ve vurguların ve videoya hızlı başlaman yeterli
akıcı yavaş ve anlaşılmaz bir biçimde konuşuyoruz ve çeşitli espirileri komikmiş gibi yansıtmaya çalışman popi olma isteğini gösrterir[DOUBLEPOST=1416422532,1416422498][/DOUBLEPOST]
hmm seni iyi iğnelemişler düşmemişsin yanına bir arkadaş arıyorsan boşuna uğraşma.
Tamam sakin olun uzatmayın .

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
konuşmaların ve vurguların ve videoya hızlı başlaman yeterli
akıcı yavaş ve anlaşılmaz bir biçimde konuşuyoruz ve çeşitli espirileri komikmiş gibi yansıtmaya çalışman popi olma isteğini gösrterir[DOUBLEPOST=1416422532,1416422498][/DOUBLEPOST]
hmm seni iyi iğnelemişler düşmemişsin yanına bir arkadaş arıyorsan boşuna uğraşma.
O benim her yerde konuşma stilim.Ben videoya özel popi olmaya çalışmadım

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Ses bir engel değil bence
Zaten yaşımın 12 olduğunu söylemiştim.Bir insan ilk yapışta her şeyi mükemmel yapmak zorunda değil bence.Yinede yorumun için teşekkürler
Yanlis anlasilma olmasin, ben size "Video cok amator defol burdan" demedim. Video cekin ama yayinlamayin. Oturup tekrar tekrar izleyin ve hata arayin. Bazi sizden daha olgun insanlara hatalarinizi sorun. Herkestem olumlu yorum alinca da video cekmeye baslayin.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yanlis anlasilma olmasin, ben size "Video cok amator defol burdan" demedim. Video cekin ama yayinlamayin. Oturup tekrar tekrar izleyin ve hata arayin. Bazi sizden daha olgun insanlara hatalarinizi sorun. Herkestem olumlu yorum alinca da video cekmeye baslayin.
Yanımızda öyle birileri yok bizde yayınlayalım olumsuz yorumları düzeltelim daha sonra daha iyi videolar çekeriz dedik