DeathLight
You tell me life isn't that hard.
- En iyi cevaplar
- 0
Yok yok oldu. Margin topu -250 yaptım oldu teşekkürler.en yukarda ne olmasını istiyorsun ? logo resmimi yoksa buttonlarmı ?
Yok yok oldu. Margin topu -250 yaptım oldu teşekkürler.en yukarda ne olmasını istiyorsun ? logo resmimi yoksa buttonlarmı ?
evet -300 resimin içine kayıyor buda logonuz buttonun üstüne biniyor ve tıklayamıyorsunuz sorun bundan ibaretYok yok oldu. Margin topu -250 yaptım oldu teşekkürler.
Galiba butonları yaparken biraz bozmuşum bende neden olmuyor diyorum.evet -300 resimin içine kayıyor buda logonuz buttonun üstüne biniyor ve tıklayamıyorsunuz sorun bundan ibaret
bu tür işlemlerde bozuk olan yere sağ tık öğeyi denetle yada incele diyip altta çıkan kodları inceleyebilir ve üstüne geldiginde hangi elementin nerede ne kadar yer kapladıgını yada hangisi üst üste binmiş binmemiş görebilirsin daha kullanışlıdır.Galiba butonları yaparken biraz bozmuşum bende neden olmuyor diyorum.![]()
Önceki mesajları okusan keşke.Cevabı Söyliyim Linkin Başına # ekle çalışması gerek
Geçerli Bi Link Olmadığı İçin Böyle Oluyo Bende Denerken Oluyodu
Şöyle Yapıcaksın
<ul>
<li><a href="#anasayfa.html">Anasayfa</a></li>
</ul>
adam acaba kendi yazdığı kodu denedi mi çalışıyor mu merak ettimÖnceki mesajları okusan keşke.
Yazdım Denedim Çalışıyoadam acaba kendi yazdığı kodu denedi mi çalışıyor mu merak ettim
Kusura Bakma Üşendim OkumayaÖnceki mesajları okusan keşke.