A mod tried to open a gui on the server without being a NetworkMod

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eclipse'ta backpack yapmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum.Backpack'e sağ tıkladığımda gui açılmıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim.Geçici olarak GUI ID'yi sıfıra aldım yani durum şöyle ;
public ItemStack onItemRightClick(ItemStack itemstack, World world, EntityPlayer player) {
player.openGui(MysticCraft.instance, 0, world, 0, 0, 0);
player.playSound("mysticcraft:base/itembase1.mp3", 3, 10);
return itemstack;
---
Kodları temelden mi değiştireyim yoksa GUI tile entity işine falan mı gireyim ?(aslında kısmen aynılar cevaplarınızı bekliyorum)

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
@Mod(modid = "mod", name = "mod1", version = "1")
@NetworkMod(clientSideRequired = true, serverSideRequired = false, clientPacketHandlerSpec = @SidedPacketHandler(channels = {"mod"}, packetHandler = net.minecraft.src.SSPPacketHandler.class),
serverPacketHandlerSpec = @SidedPacketHandler(channels = {"mod" }, packetHandler = net.minecraft.src.SMPPacketHandler.class))
public class mod
{
@Instance("mod")
public static mod instance;

Modun kendi yazdığın üst taraftakini önce bir yedekle sonra bunu koymayı dene olmazsa bidaha söylersin bakarım :D modid felan değiştirmeyi unutma. Sorun olmasın diye kendi modid mi felan değiştirdim.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
net.minecraft.src.SSPPacketHandler.class'ı bulamıyor 1.6.4'de yeri falan değişmiş olabilir mi ki ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
En son baktığımda bu kod işe yarıyordu.

Bi şu kodun olduğu yerin kendi yazdığını atar mısın?
Alphayı koymak üzereydim tamda.Koyacağım birazdan da zaten.Gui render kodları falan da değişmiş onları bilmeden yaptığım yüzündende olabilir 0.3 versiyonuna kadar çözmeyi planlıyorum.Çünkü birkaç ufak ic2 eklentisi falan var. Onlar için gui yapmayı düşünüyorum.Mod şu an alphada olduğu için fazla bir şey de beklememe rağmen sıfırdan başlayan biri için güzel bir şey yaptım diye düşünüyorum.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
En son baktığımda bu kod işe yarıyordu.

Bi şu kodun olduğu yerin kendi yazdığını atar mısın?
Ayrıca sorunu çözdüm nedeni gui idlerini ayarlarken bunu daha sonra okuması yüzünden gui'yi algılamıyormuş bu yüzdende herhangi bir networka falan bağlamıyomuş.