MustafaMertBulut
MC.MAXCRAFT.AT
- En iyi cevaplar
- 0
Advanced AntiCheat Pluginini Alcam Ama 1.8.3 or higher çalışır diyo 1.7/1.8 sunucumda çalışırmı ?
Hayır Sunucu Hem 1.7 Hemde 1.8 Pluginlerini Çalıştırabiliyor Mesela TitleWelcomeMessage ama sadece 1.8 ile girenler görebiliyo böle ama bu plugin çalışırmı boşa para vermek istemiyorum1.7 de çalışmıyor. Zaten 1.8.3 ve üstü versiyonlarda denedim.
Hayır Sunucu Hem 1.7 Hemde 1.8 Pluginlerini Çalıştırabiliyor Mesela TitleWelcomeMessage ama sadece 1.8 ile girenler görebiliyo böle ama bu plugin çalışırmı boşa para vermek istemiyorum
Saolasın MrUnioDex (10KarakterSorunu)Çalışmıyor.
Peki Bana Çalışan Bi Hile Plugini Önerirmisin Parası Mühim DeğilÇalışmıyor.
AntiAura'nın Config'i Bozuk Diye Durmuştum , phoenixanticheat ise çok fazla hata veriyor.AntiAura alabilirsin. Veya ücretsiz olarak phoenixanticheat var.
Hazırı Varmı Peki ?İlla ki uğraşacaksın hile koruması zor iş. NoCheatPlus ve AntiAura kombini başarılı. Ama configleri tek tek düzenlemen lazım. NoCheatPlus özellikle epey uğraştırır. actions bölümünü açıklamak için 2-3 sayfa yazı yazmak gerekir.
Kendi config'i kullanışlı ama her servera ayrı koruma gerekir. Mesela SurvivalGames için fast-place, nuker tarzı korumlara gerek yok devre dışı bırakılabilir.Hazırı Varmı Peki ?
He O Manada Dediniz Teşşekkürler Alıp Faction Serverim İçin Editlemeyi Düşünüyorum.Kendi config'i kullanışlı ama her servera ayrı koruma gerekir. Mesela SurvivalGames için fast-place, nuker tarzı korumlara gerek yok devre dışı bırakılabilir.
Uzun vadede başarılı olması için üşenmeden biraz uğraşmak gerekir.