kafakıran59
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Abd Faction/pvp Serverinde TÜRK Toplugumu Kursak ? ? Bizim İçin Çok İyi Olacagına İnanıyorum[DOUBLEPOST=1419527894,1419527860][/DOUBLEPOST]Fikirlerinizi Burdan Belirtebilirsiniz 
Oda Dogru Emek Serverde Oynamayı Bilmiyorlar Fakat O Lapis İşi Sadece Türklerde Var Yabancılar 1 Tane Spawner Koyuyor Ordan Para Kasıyorlar Kim Yapar Ama Az Kişide Olsak Gene Hilal Taktigi VB.Taktiklerle Az Kişiyle Bile Yabancıları Keseriz . Bide Lapis Olayı Bana Çok Saçma Geliyor Zaten Az Kişide Olsak Oynarız BİRLİKTEN KUVVET DOGARLapis olmadığı sürece Türk'ler oraya gelmez ki ,_,
Pvpye Merak Sar Mc Yine SararGelmek isterdim ama 3. yılımda minecraft'tan sıkılmaya başladım![]()
Bölünmez.TeamSpeak3"lü klanımıza özel odalar açarız +14 kişiler alırız serveri ele geçiririz ?
Yakın da bizi animasyonlara koyacaklar.Yere bir kaç Lapis atacaklar animasyonda sonrasında ise Türk oyuncular dolu gibi TP'lenecek.Lapis olmadığı sürece Türk'ler oraya gelmez ki ,_,
çok iyi fikir verdin banaYakın da bizi animasyonlara koyacaklar.Yere bir kaç Lapis atacaklar animasyonda sonrasında ise Türk oyuncular dolu gibi TP'lenecek.
Enin de sonunda yapılır diyordum 1 yıldır ama yapan çıkmadı bari bir kaç kişi görsün iyi mal (iş(komedi maksatlı)) çıksın.çok iyi fikir verdin bana![]()
Hayır sarmıyor iştePvpye Merak Sar Mc Yine Sarar![]()