Abi Benim PC niye Böyle ? PC HAKKINDA UZMANLAR Bİ BAKSIN

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben pc mi formata verdim kötü çalışıyo diye sonra 1.5 haftadır format atamadılar pc eme
bi sorun varmış çözememişler sonrada format atarken kapanmış pc daha açılmamış bi bilen varsa nedenini söleyebilirmi?bence pc em yandı ama öncelerdende pc emde bir an bi adam konuşmaya başladı ingilizce ingilizce sonra bi şarkı açıldı sonra pc yi kapatıp yeniden açtım ama açılmadı pc emi hep kasadan açıp kapatmaktan öle olduğunu sölediler zaten bu aralar artık akasdan kapatmıyom ama mecbur bırakıyo donuyo pc em gine yanmış olabilirmi bi söleseniz???

Codename47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi en zor bilgisayarı yapmış biri olarak ben bu sorundan hiçbir şey anlamadığımı açıkça söyleyeyim ama sadece şunu söylerim ekran kartı veya anakart yanmıştır ekran kartı yanmışsa işin kolay kasanın arka tarafının tornavida ile aç ve bekle yarım saat falan(ama pc kapalı olsun) o soğumıştur azıcıkta olsa tekar dene. bu kapatırken donmayı azaltacaktır ana kart yanmışsa ki bunu şu şekilde anlarsın:bilgisayarın hiç açılmaz öyle kalır çalıştırırsın fakat siyah ekran öyle durur ama olmuyorsa kurtuldun bu arada pc ne tekrar format attırabilirsen attır.sonra ekran kartını ses kartını vb. güncelle sorun çözülmesse pc'nin işi bitmiştir

RyuLord

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim PC'nin Ekran kartı yanmış. Yada Driveri..

Allah rahmet eylesin :) Yeni PC al..

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi en zor bilgisayarı yapmış biri olarak ben bu sorundan hiçbir şey anlamadığımı açıkça söyleyeyim ama sadece şunu söylerim ekran kartı veya anakart yanmıştır ekran kartı yanmışsa işin kolay kasanın arka tarafının tornavida ile aç ve bekle yarım saat falan(ama pc kapalı olsun) o soğumıştur azıcıkta olsa tekar dene. bu kapatırken donmayı azaltacaktır ana kart yanmışsa ki bunu şu şekilde anlarsın:bilgisayarın hiç açılmaz öyle kalır çalıştırırsın fakat siyah ekran öyle durur ama olmuyorsa kurtuldun bu arada pc ne tekrar format attırabilirsen attır.sonra ekran kartını ses kartını vb. güncelle sorun çözülmesse pc'nin işi bitmiştir
Abi Zaten Benim PC em 2. Eldi Ama Sorun Format Attırırken PC em Kapanmış Sonra PC ci Tekrar Açmış PC yi Sonra Daha
Açılmamış.

xWaysGamingx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende ana-kartın yandığından yanayım Allah rahmet eylesin ve PC'iN yoksa bunları nereden yazıyorsun.:roflmao: