- En iyi cevaplar
- 0
bir insan bu kadar abi olamaz ya . Hem güldüm hem ağladım .
Bu daha fena :\Bu çocuğu nasıl öldüreceğiz ?[DOUBLEPOST=1409076428,1409076278][/DOUBLEPOST]Buldum!
Savaştırsak?
Yapmadım hiçbir şey yapmadım ._.Siz çocukken kamerayı alıp saçma salak şeyler yapmadınız mı? Ama o videoyu youtubea koyanı düvmek lazım .-.
Youtube a kendisi koyuyor . Wolfteamın bir etkinliği olmuş böyle video çkene hediye veriyolar sanırım arkadaşta bunu yapmış .-.Siz çocukken kamerayı alıp saçma salak şeyler yapmadınız mı? Ama o videoyu youtubea koyanı düvmek lazım .-.
Babamın telefonuna cinsel organımı çekmiştim 6 yaşındayken EA:E:AQE.E:.qe.q.E:EQ:wq..E:Q:.qweqeqewq[DOUBLEPOST=1409076773,1409076701][/DOUBLEPOST]Youtube a kendisi koyuyor . Wolfteamın bir etkinliği olmuş böyle video çkene hediye veriyolar sanırım arkadaşta bunu yapmış .-.
Bende yaptım ama özürlü gibi hareketler yapmadım
Seni Lord of Banneds'den düşürdüğüm Piştov bu..Uh şit ._.
Bir hesabımı da banlatmaya gidiyorum hem de sınırsız.[DOUBLEPOST=1409077237,1409077175][/DOUBLEPOST]Collide ban yemiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hallejulah yapmış ismini ban yemiş :ß1 tane sınırsız banlu hesabum var ._. bunuda sonsuza dek banlatcam ._.
Yok bunlar doğal böyle 8 yaş azma yaşı ._.Bunlar hep Bonzai