Abone Olursanız Sevinirim Yaza Özel Çekilişler Var Arkadaşlar

goonrush

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kanal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kanalımız Bu Arkadaşlar Abone Olursanız Sevinirim 800 Görüntüleme 20 Abone ve 42 tane videomuz

var Server Açıyourz Rehber Alımlarıda Başlıcak Söyleyeceğiz Serverda Olacak Şeyler

-Faction
-Creative
-HungerGames
-SkyBlock
-Arena Dövüsleri
-Ejderha Dövüsşleri Olacak bunlar Sadece İlk
Olanlar

Abone Olursanız Sevinirim Ve Şu Anda Video
Çekiyoruz Arkadaşlar Abone Oluuuuuun :)
Kanala Gelmek İsteynleri Yaşına Ve Oturduğu Şehre Göre Yapacağız Antalyada Ve 14 yada 15 Yaşında Olcak...

Heloper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İntro Fail bide Hunger Games Bölüm 5 de Fail Bölün Değil bölüm olucak :) azcik bilgi edinip su işlere başlayın arkadaslar :) lütfen yani

goonrush

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İntro Fail bide Hunger Games Bölüm 5 de Fail Bölün Değil bölüm olucak :) azcik bilgi edinip su işlere başlayın arkadaslar :) lütfen yani
biz hunger games serisini fail olarak yapmak istedikj bide bilioyırum ben kendime intro yaptım ama intro yapabiliosan kanala intro ve animasyon işleriyle ilgilenebiliosan kendini kanalda bulursun
i

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kanal başvurusu
isim:ahmet
oturduğu yer:tekirdağ

Heloper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Her İnsan Hata Yapar ama başarılı insan hatasini düzeltendir ! atar yapma ordan ! Black_Fire Ben sadece söyledim ergenlik yapma burda.

goonrush

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Her İnsan Hata Yapar ama başarılı insan hatasini düzeltendir ! atar yapma ordan ! Black_Fire Ben sadece söyledim ergenlik yapma burda.
doğru söledin kardeş suan az önce kendime yeni intro yaptım alıntı yapmadım camstudiodan yaptım verdiğin bilgilerden dolayı teşşkür ederim :))[DOUBLEPOST=1371412716,1371412653][/DOUBLEPOST]
kanal başvurusu
isim:ahmet
oturduğu yer:tekirdağ
antalyada oturmuyosun ve yaşın 13

Heloper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
önemli değil ama internette biraz gezinti yapıp 1-2 saatini PC de intro işine verirsen bir şey bilmesen bile kendine özgü bir iş yapabilirsin :)