Masterxiejumeqe
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Selam arkadaşlar bu konuda size kanalımdan bahsedeceğim 
1-Kanalında ne çekiyorsun?
-Şuanlık mınecraft nedeni ise gelişmem lazım ve türkiyede en sevılen oyun mc olması
2-Küfürbazmısın?
-Hayır kanalımda kufur etıgım yerlerı sansurliyorum ve benı ızleyecek veya izleyen kucuk yaştakı kulanıcılarımada saygılı oluyorum.
3-Kendini tanıt.
-Adım batuhan 14 yaşındayım videolarda sesim kalın geliyor olabılır,antalya murtpaşada yaşıyorum meydan kavagında
İzmir bornovalıyım.
4-Hedeflerin neler ?
-İlk hedefim 50 abone olup sizlere çekılış yapmak.
-İkinci hedefim ise 100 abone olup yenı bır çekiliş yapmak.
Amacım cekılısle ınsanları kanalıma cekmek deıldır çekılış ıcın ise kanalıma abone
olmayın
LÜTFEN.
5-Hangi programları kullanıyorsun.
-Ses duzenlemek için-AudoCity
-Edit Montaj Vb- Camtasia Studio8
-Video cekmek için-Bandicam.
Kendım hakkımda ve kanalım hakkında bılgıler verdım bana destek olmak istiyorsanız vıdeolarımı ızleyıp begenıp yorum atıp ve benden haberdar olmak istiyorsannız kanalıma abone olmanız yeterlidir
İYİ OYUNLAR
))
1-Kanalında ne çekiyorsun?
-Şuanlık mınecraft nedeni ise gelişmem lazım ve türkiyede en sevılen oyun mc olması
2-Küfürbazmısın?
-Hayır kanalımda kufur etıgım yerlerı sansurliyorum ve benı ızleyecek veya izleyen kucuk yaştakı kulanıcılarımada saygılı oluyorum.
3-Kendini tanıt.
-Adım batuhan 14 yaşındayım videolarda sesim kalın geliyor olabılır,antalya murtpaşada yaşıyorum meydan kavagında
4-Hedeflerin neler ?
-İlk hedefim 50 abone olup sizlere çekılış yapmak.
-İkinci hedefim ise 100 abone olup yenı bır çekiliş yapmak.
Amacım cekılısle ınsanları kanalıma cekmek deıldır çekılış ıcın ise kanalıma abone
olmayın
5-Hangi programları kullanıyorsun.
-Ses duzenlemek için-AudoCity
-Edit Montaj Vb- Camtasia Studio8
-Video cekmek için-Bandicam.
Kendım hakkımda ve kanalım hakkında bılgıler verdım bana destek olmak istiyorsanız vıdeolarımı ızleyıp begenıp yorum atıp ve benden haberdar olmak istiyorsannız kanalıma abone olmanız yeterlidir
İYİ OYUNLAR
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.