AborozBuildTakımı YENİ PROJELERE BAŞLADIK YARDIMA İHTİYACIMIZ VAR

TimTim157

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AborozBuildTakımı 3 Kişi Tarafından Oluşturulmuş Ufak Ufak Maplara adım atmış youtuberlara map yollamış ve maplarını tanıtmıştır fakat busefer proje büyük King Of The Sky Projesi Yeni Bir Mapa başlıycaz katılmak isteyen Skype:cebo446 hemen eklesin direk başlıycaz map yapımına Gerekli olan şeyleri anlatıcam seri seri gelin

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba. bu mapı yapınca yetkimizi öğrenebilirmisiz. :) büyük map için buil i kmse kabul etmez. ve bende.

saygılarımla ,
skype istek yollandı

TimTim157

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir yetki söz konusu değil burda Diğer ülkeler çok iyi maplar yapıp paylaşıyor Minegame mapları falan filan bizde böyle bir şey yapacağız ve baya tanınmasını istiyoruz Bizimde Büyük bir projemiz olsun istedik biz sırf eğlence için build yapıyoruz ama bazı sunuculara map satışları vb şeyler olucak bizimle bu eğlenceye katılmak isterseniz sizi aramızda görmek isteriz

Herhangi bir yetki söz konusu değil burda Diğer ülkeler çok iyi maplar yapıp paylaşıyor Minegame mapları falan filan bizde böyle bir şey yapacağız ve baya tanınmasını istiyoruz Bizimde Büyük bir projemiz olsun istedik biz sırf eğlence için build yapıyoruz ama bazı sunuculara map satışları vb şeyler olucak bizimle bu eğlenceye katılmak isterseniz sizi aramızda görmek isteriz

Öncelikle merhaba. bu mapı yapınca yetkimizi öğrenebilirmisiz. :) büyük map için buil i kmse kabul etmez. ve bende.

saygılarımla ,
skype istek yollandı