Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucum Yapim asamasindadir ploudos sunucudur skyblock kuruyuorum yetkiliye ihtiyacim var servere gelin her yetki bulunmaktadir her yetkiden bir kisi alicagim hee derseniz ki aternos gelmem skyblocku aternosa ve ploudosa ilk getirenlerden biride bizdik hatirlayanlar bilir AbwayNW nin şanını 4 yildir pluginerim nerdeyse tum pluginleri biliyorum cunku full ingilizce biliyorum turkum ama ingilterede yasiyorum oyuncularda gelebilir cunku serverde vip bedava olcak ama kasmak icin oynamaniz gerekecek yani bu serverdee ayrimcilik yok ve komutlarin kullanimini komut cevaplarini full turkce yaptim yani serverin %85 i turkce yakinda %100 olcak fakat hersey turkcelestirilemiyor cunku pluginlerle alakali
Ip:AbwayNW.ploudos.me
(ISTERSENİZ FORMDA DOLDURABİLİRSİNİZ)
AD:
YAS:
TECRUBE:
HANGİ YETKİ:
Kullanici Adi:
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.