I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
O kadar insanda takilmamis, bazilarinda takilmis. Bizzat satin alip oynadin mi?Çünkü oyun o kadar çok takılıyorki oynayamıyorsun . Grafikleri iyi olsa ne olur ?
O kadar insanda takilmamis, bazilarinda takilmis. Bizzat satin alip oynadin mi?Çünkü oyun o kadar çok takılıyorki oynayamıyorsun . Grafikleri iyi olsa ne olur ?
Oyun 10 fps'de çalışıyor...Dünyanın en iyi grafiğine,en iyi hikayesine sahip olsa ne olacak?Herseyine ragmen seviyorum bu oyunu. Hep eksilerine bakiyorsunuz. Oyunun mukkemmel otesi grafikleri var. Bunlari oven neden yok?
Biraz da donanimdan kaynaklanan bir sorun. Bilgisayari saglam olanlarda kasma yasanmiyor. Oyunu satin mi aldin yoksa korsan mi?Oyun 10 fps'de çalışıyor...Dünyanın en iyi grafiğine,en iyi hikayesine sahip olsa ne olacak?
Kendime RKO çekiyorum arkadaşlar.Ac unity unity3d ile mi yapıldı?
980 ile de calismaz o canum. Konsol sart :'(Biraz da donanimdan kaynaklanan bir sorun. Bilgisayari saglam olanlarda kasma yasanmiyor. Oyunu satin mi aldin yoksa korsan mi?
Biraz abarttın980 ile de calismaz o canum. Konsol sart :'(
Yoo alamazsin. O oyunun bf4 ten daha iyi grqfikle3i var. Ve 980 bf4 u 4k da 20 fps aciyor :'(Biraz abarttın
980 ile VSYNC kapalı 60 + fps alırsın 4k ultra da.
Oynayanlar iman gucuyle mi aciyor?980 ile de calismaz o canum. Konsol sart :'(
O ywtenek allah vergisi canum uclu crossfire veya sli yapmadan kolay kolay oynayamazsin o oyunu.Oynayanlar iman gucuyle mi aciyor?
Oyun elimde olsaydı ac unity yi 780 Tİ de 4k + TXAA + HBAO+ 30fps sabitlerim rahatça.O ywtenek allah vergisi canum uclu crossfire veya sli yapmadan kolay kolay oynayamazsin o oyunu.
Laf carpitmaya gerek yok. Acan aciyor diyorum. Yalan soyleyecek degilim. Adam kendisi soyluyor "10.000 npc bir araya geliyor ama kasmiyor" diye. Ciddi bir cevabin yoksa soyleme lutfen.O ywtenek allah vergisi canum uclu crossfire veya sli yapmadan kolay kolay oynayamazsin o oyunu.
30 fps benim icin her zaman bir ve3im kaybi olmustur. Dusunsene fps drop orani inanilmaz fazla. Boss fight'da ani fps dususu olursa ne kadar buyuk bir kayip yasayacaginin farkinda misin ? En az 45 , mumkunse 60 en ve3imli olani.Oyun elimde olsaydı ac unity yi 780 Tİ de 4k + TXAA + HBAO+ 30fps sabitlerim rahatça.
o zaman 4k değilde 2k ya da 1080p açarsın.30 fps benim icin her zaman bir ve3im kaybi olmustur. Dusunsene fps drop orani inanilmaz fazla. Boss fight'da ani fps dususu olursa ne kadar buyuk bir kayip yasayacaginin farkinda misin ? En az 45 , mumkunse 60 en ve3imli olani.
2Kda zOrlar. 1080p yapip garantiye alalim biz onuo zaman 4k değilde 2k ya da 1080p açarsın.