Acaba Bir Telefon Uygulaması Yapılsa Süper Olmazmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nokia, Samsung, İphone gibi telefonlarda indirilebilecek ücretsiz bir MinecraftTurk uygulaması olsaydı güzel olmazmıydı, çünki benim telefonum dahil çoğu kişi siteye telefondan giriş yapamıyor çünki bizim telefonlarımızda güzgün bir çalışma mantığı yok benim telefon nokia fakat windows phone bile yok siz yapaydınız şöyle bir MinecraftTürk uygulaması olmazmıydı ?

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
iOS, Android, Windows Phone işletim sistemli telefonlarınızda Tapatalk uygulamasını kullanabilirsiniz.

Eski tip telefonlarınızda ise (Bada, Symbian v.b) mobil tarayıcınızdan girdiğinizde responsive forum temamız telefonunuza göre uyumlu hale gelmektedir.

İyi forumlar.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iOS, Android, Windows Phone işletim sistemli telefonlarınızda Tapatalk uygulamasını kullanabilirsiniz.

Eski tip telefonlarınızda ise (Bada, Symbian v.b) mobil tarayıcınızdan girdiğinizde responsive forum temamız telefonunuza göre uyumlu hale gelmektedir.

İyi forumlar.
Tamamdır bir bakacam o olaylara
NOT: Tapatalkın ne olduğunu bile bilmiyordum buda duyurulsun :)
Edit: Nokia Asha 311 için Bada, Symbian nasıl indirilebileceğini bulamadım bilen varsa söyleyebilirmi mağazada Viber diye bir uygulama buldum fakat bu telefona uyumlu değil yazdı.

Son düzenleme:

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Tamamdır bir bakacam o olaylara
NOT: Tapatalkın ne olduğunu bile bilmiyordum buda duyurulsun :)
Edit: Nokia Asha 311 için Bada, Symbian nasıl indirilebileceğini bulamadım bilen varsa söyleyebilirmi mağazada Viber diye bir uygulama buldum fakat bu telefona uyumlu değil yazdı.
Bada, Symbian bir uygulama değil, Android, iOs gibi işletim sistemidir. Nokia Asha 311 telefonunuz S40 işletim sistemine sahiptir.

Android, iOS, Windows Phone işletim sistemli telefonlarınızda Tapatalk uygulamasını kullanabilir, bunların dışındaki telefonlarınızda mobil tarayıcınızdan forumu kullanabilirsiniz. Mobil tarayıcıdan giriş yaptığınızda forum, telefonunuzun ekranına göre uyum sağlayacaktır.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bada, Symbian bir uygulama değil, Android, iOs gibi işletim sistemidir. Nokia Asha 311 telefonunuz S40 işletim sistemine sahiptir.

Android, iOS, Windows Phone işletim sistemli telefonlarınızda Tapatalk uygulamasını kullanabilir, bunların dışındaki telefonlarınızda mobil tarayıcınızdan forumu kullanabilirsiniz. Mobil tarayıcıdan giriş yaptığınızda forum, telefonunuzun ekranına göre uyum sağlayacaktır.
Bende Turkcell T10'umdan browserdan giriş yaptığımda tema bilgisayardakiyle aynı, tapatalk yüklüyorum geri tuşuna basınca ve giriş yapmaya çalışınca çöküyor.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yani ben telefonuma S40 yuklemeliyim hmm okey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...