XectioNN
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ordum Benim Aletim Gibidir Bişeyi Kıramıyorum Mesela Onlar Kırıyo ._.Başta ordundan bahsetmedin aletlerden bahsettin -,-
Ordum Benim Aletim Gibidir Bişeyi Kıramıyorum Mesela Onlar Kırıyo ._.Başta ordundan bahsetmedin aletlerden bahsettin -,-
Sizin buz parçalarından başka yordamınız varmı ?![]()
Tek atar gibime geldiOrdum Benim Aletim Gibidir Bişeyi Kıramıyorum Mesela Onlar Kırıyo ._.
Valla keserler pipiğisiği he...Elinin bambusuya karışma işlere panda ._.
Bambu Veririm Oturur YerineTek atar gibime geldi
![]()
Oooo abi saygılar ben bir arkadaşa baktımda gidiyordum şimdiTek atar gibime geldi
![]()
Bu Panda otobur değil diğerleri gibi bilipde konuşBambu Veririm Oturur Yerine![]()
Bambular sağlam işte kardeş ne bekli2x8-5+2-3+8-2-6Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
._.
Aman beeeğ Salarım Orduyu Yerde İzi KalırBu Panda otobur değil diğerleri gibi bilipde konuşvalla yir pipiğimiğizi heğ
Bizim Kamil Buz Kralının Tacını Çalmıştı. Tacla Oynarken Kalkan Yapmıştı En Son. Korunuruz Onunla ._.Minigun ordunu yerle bir eder sanırım
![]()
Hani göremiyorum?Bizim Kamil Buz Kralının Tacını Çalmıştı. Tacla Oynarken Kalkan Yapmıştı En Son. Korunuruz Onunla ._.
Tacımı Göremiyosun İşte Burada ._. (Tacı Takan Kamil Vermiyoki Bize Tacı)Hani göremiyorum?
Tacın işlevini göremiyorum. Kalkan nerede kalkaanTacımı Göremiyosun İşte Burada ._. (Tacı Takan Kamil Vermiyoki Bize Tacı)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.