Acaba diyorum ki ...

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Kayra yeni bir video ile karsınızdayım , bu gün söyleyecek birkaç şeyim var , ilk i açıkcası biraz şüpheliyim . Kötü video çekiyorum gibime geliyor sizde izlerken sıkılıyormuşsunuz gibi geliyor. Son zamanlarda düsen izlenme sayısıda cabası . Hep aynı serileri çekiyorum çünki çekecek başka oyun bulamıyorum bu da bir sıkıntı . Eğerki kötü videolar çekiyor ve videolar sıkıcı ise lütfen bana söyleyin memnun olurum. Bu arada sunucumuzu açtık sunucu hakkında bilgi almak ister iseniz özel mesaj atabilirsiniz. ^_^

CS:GO 5. Bölüm [Sıkıcılık diz boyu]

"Tag List"

@LegendWH @Gökçemis @zRedDragon @NeonSpade @Rayandu @Minecraftplayerr @KebabReyiz @yoloman @DenizCan_ @TheKordon @BurnerTroll @Miyooo @PluginciJoJuK @Monkeygunner5000 @Uchiha_Madara @uzumakimazuri @EminGny @Avetrox @Skrillox @PnowsMC @Külse02 @MantisWrath @Kovalski @KübraERG @Bay ZZ @Tzadiqel @B35T14 @Tnehow @fyreUK @adenzu54 @_EmreEge_ @Zorin @Mr_TeneKe @MeapBoy @DeathLightt @Rookies @Wasdefd @mciltrot34 @Enfalx @Forumİmamı @ErenBeyazkurt @Anjo_TR @NemesisX @Vienicome @FakeAngel @Helter @ByClearBy @BuzzyRai @Erenbulbul @Mr_TeneKe @Krumb069 @Epistomoloji @Zorin @Rayandu @fyreUK @Frostyk @toymachine22 @LordTs @LegendWH @Gökçemis @zRedDragon @NeonSpade @Rayandu @Minecraftplayerr @KebabReyiz @yoloman @DenizCan_ @TheKordon @BurnerTroll @Miyooo @PluginciJoJuK @Monkeygunner5000 @Uchiha_Madara @uzumakimazuri @EminGny @Avetrox @Skrillox @PnowsMC @Külse02 @MantisWrath @Kovalski @KübraERG @Bay ZZ @Tzadiqel @B35T14 @Tnehow @fyreUK @adenzu54 @_EmreEge_ @Zorin @Mr_TeneKe @MeapBoy @DeathLightt @Rookies @Wasdefd @mciltrot34 @Enfalx @Forumİmamı @ErenBeyazkurt @Anjo_TR @NemesisX @Vienicome @toymachine22 @LordTs @KRHN @Architect_ @Mockingjayyv3 @Mockingjayy @OneMoreTime @MantisWrath @Kaan697 @İnanılmaz @yentibaba @yentiana @InnocentBunny @Ultravision @Tnehow @MrDeichor @Mr1KinG @YohAsakura @TrustNoONE

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Prim ne bi Allah ' ın kulu anlat sın ya nasıl prim yapmışım bu arada ?
Bak prim şu:
Youtube primi: 2 çeşit vardır.
1.si Videonun adını aşırı heyecanlı ne biliyim fena bişi olmuş gibi koymak.
Mesela hatta gerçekten var youtubede var.Adam şunu yazmış
Kenan Işık yarışmacıyı dövmekten beter etti !
Olan....Tebrik ederim sizi.
2.si yorum primi
Genellikle pcislocked poradol tv gibiler yapar.
Böyle Çok güzel video olmuş tebrik ederim.Yazar
Ama amacı user çekmektir.Sen 1.sinin bi farklı halisin.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bak prim şu:
Youtube primi: 2 çeşit vardır.
1.si Videonun adını aşırı heyecanlı ne biliyim fena bişi olmuş gibi koymak.
Mesela hatta gerçekten var youtubede var.Adam şunu yazmış
Kenan Işık yarışmacıyı dövmekten beter etti !
Olan....Tebrik ederim sizi.
2.si yorum primi
Genellikle pcislocked poradol tv gibiler yapar.
Böyle Çok güzel video olmuş tebrik ederim.Yazar
Ama amacı user çekmektir.Sen 1.sinin bi farklı halisin.
nereden ne çıkarıyorsun sende dostum hadi bi işine ^_^