Acaba Full Survival HardCore sunucu açsak kimler gelir ? Konuya Gir

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Beyler , öncelikle baya bir survival server gezdim çoğunda köylü takas vb. var serveri easy hale getirmişler fakat benim bildiğim survival , ormanda bir yerde başlayıp ful oynama ne claimi bizim zamanımızda claim mi vardı ??

Bizde Bu Soruna Çözüm Bulduk ==!!!!

Beyler full hardcore survival sunucu açıcağız claim atma olmıyacak fakat chest vb. yerlere kilit atılcak , fakat slotu tam abartmak istemiyoruz acaba kimler gelir onu ögrenmek istiyoruz ve son özellikler ; /back , /tpa , olmıyacaktır . Yani Slotu Kaç Yapalım ve Açsak Gelirmisiniz Size Vipsiz Adaletli Bir Survival Sunucu Sunacağız ?

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Yüzlerce konu açıldı böyle. Hiçbiri tutmadığına göre ben hüsran diyorum.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özel üyelik satışları olmadığı sürece sunucudan herhangi bir kârınız olmayacak, sunucu kapatılmak zorunda kalacaktır.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Açacaksan kimsenin daha önce oynamadığı değişik türlerde sunucu açacaksın. Ha bu nasıl olacak diyorsan, skript/java bilen birisini tutup ona yazdıracak veya kendin yazacaksın. Ancak ülkemizdeki genel sunucu anlayışı lapisli fekşın, o olmasa gelen olmayacak veya çok az olacaktır. Bunun için de hub sunucu yapıp kaliteli mimarlar ile yapılarını yapacak, hem lapisli fekşın hem de kendine özel bir oyun yazacaksın. Başka şeyler de ekleyebilirsin. Örneğin; Survival Games, Bedwars, Skyblock vb.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
zor olacaksada /back , /tpa , /sethome gibi komutları kaldırısan insanlar arkadaşlarıyla oynayamz. Ornegin adam cook uzakta super ev yaptı ve oldu oyunu kesin bırakır. Şöyle düşün /sethome yok diye adam spawna giderse home yazıp dönemez. Ve bu komutları eklesen bile sunucuyu kakitleide yapsan sunucu tutusa ve sağlam kitle bulamamassan (8-9 yaşındakilere sözüm) server afedersin ama gene b* gibi olur.
EDIT: ZOR YAPACAK DUZGUN OYUNCU KITLESINI ÇEKMEK ICIN BİŞEYLER EKLE Kİ SERVERİN SAĞLAM OLSUN . VE TUTSUN.

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
zor olacaksada /back , /tpa , /sethome gibi komutları kaldırısan insanlar arkadaşlarıyla oynayamz. Ornegin adam cook uzakta super ev yaptı ve oldu oyunu kesin bırakır. Şöyle düşün /sethome yok diye adam spawna giderse home yazıp dönemez. Ve bu komutları eklesen bile sunucuyu kakitleide yapsan sunucu tutusa ve sağlam kitle bulamamassan (8-9 yaşındakilere sözüm) server afedersin ama gene b* gibi olur.
EDIT: ZOR YAPACAK DUZGUN OYUNCU KITLESINI ÇEKMEK ICIN BİŞEYLER EKLE Kİ SERVERİN SAĞLAM OLSUN . VE TUTSUN.
Eyw değerlendireceğim.

kesinlikle oynarım yerimi alıyorum #rez
Teşekkürler hocam hangi özellikler olmamasını isterdiniz.

Zor olunca kimse oynamiyor kolay yaparsan gelirim.
Easy survival açmamızımı önerirsiniz.