Acaba ölürmüyüm -_-

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
2 Gündür alerji diye hastaneden hastaneye gidiyorum iğne vuruluyor kan veriyorum , tahliller filan yapılıyor ve hastalığımın ne olduğu sonunda bulundu ! "Ürtiker" ne olduğunu bilen biri var mı ? Ciddi ciddi doktor konuşur iken ne zaman eve giderim diye düşündüğüm için anlamadım dediklerini ^_^

Doktor "Bay Mükemmel" @BurnerTroll help me pls ^_^

R

Reloven

Ziyaretçi
Oprt. Doc. Uzm. Vb. Doktor Google Bey'e Soraydın Keşke.

Ürtiker: Deride kızarma, kaşınma, kabarıklıklar ile karakterize vasküler bir hastalıktır. Kabarıklıklar lokalize bir ödem sonucu oluşur. Bazen ödemli bir plak, bazen de ortası iyileşmiş harita tarzı bir kızarıklık olabilir.

Geçmiş Olsun

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oprt. Doc. Uzm. Vb. Doktor Google Bey'e Soraydın Keşke.

Ürtiker: Deride kızarma, kaşınma, kabarıklıklar ile karakterize vasküler bir hastalıktır. Kabarıklıklar lokalize bir ödem sonucu oluşur. Bazen ödemli bir plak, bazen de ortası iyileşmiş harita tarzı bir kızarıklık olabilir.

Geçmiş Olsun
Teşekkürler ^_^ fakat ne oldugunu biliyorum yaşadıgımdan dolayı gözümün önünü göremiyordum şişliklerden , bir şey de tutamıyordum , yumruk yapamıyordum hatta nasıl kaşındı ıse elimde yaralar açmışım kaşıyarak , iğne olunca geçti ama tekrar çıkabilir 1-2 güne diyorlar korkuyorum -_- Birde benim sorum "ölürmüyüm" dü :p

R

Reloven

Ziyaretçi
Teşekkürler ^_^ fakat ne oldugunu biliyorum yaşadıgımdan dolayı gözümün önünü göremiyordum şişliklerden , bir şey de tutamıyordum , yumruk yapamıyordum hatta nasıl kaşındı ıse elimde yaralar açmışım kaşıyarak , iğne olunca geçti ama tekrar çıkabilir 1-2 güne diyorlar korkuyorum -_- Birde benim sorum "ölürmüyüm" dü :p
Ölürsün... Bikaus Kanser Olma İhtimali Varmış.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kola Bağımlısı Olursan Bir Kurt Olarak Hep Et Yiyiniz Önün Yüzünden Ölümsüzüz [Evet Ölümsüzüz Güzel Bir Kurt Sırrı] :tokat:
@Manyakwolf
Cs:Go'nu Bana Ver Panzehiri Vereyim Amazon Ormanlarının Derinliklerinden Özel Ragnar Akrebinin Kanından Yapılmıştır
[Hayal Gücü Sınırsız]

Son düzenleme:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kola Bağımlısı Olursan Bir Kurt Olarak Hep Et Yiyiniz Önün Yüzünden Ölümsüzüz [Evet Ölümsüzüz Güzel Bir Kurt Sırrı] :tokat:
@Manyakwolf
Cs:Go'nu Bana Ver Panzehiri Vereyim Amazon Ormanlarının Derinliklerinden Özel Ragnar Akrebinin Kanından Yapılmıştır
[Hayal Gücü Sınırsız]
Açıkcası Cs:Go çekilişi yapacağım ona katılabilirsin 500 abonede ^_^ 2. olaraksa kola içtiğim içinmi ölümsüzüm yoksa et yiyeceğim içinmi -_-
bizim amca oğlu da böyle diyordu 2 hafta sonra helvasını yedik
Nasıl diyordu -_-
İnşallah ölmessin 0.0
Teşekkürler ^_^ :aşık:
Sen öl rahatça spirit world güzel esiyor ._.
Türkçe konuşmaya başladığında seni anlayacağım sanırım ^_^

Ciddi ciddi bana bir şey olursa @Gökçemis e selamımı söyleyin son vasiyetim bu (bide ojinal pye) @DeathLight @faketaxidriver @BurnerTroll @Rayandu @NeonSpade @Minecraftplayerr @YohAsakura @Adragos

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Giğğğğtmeeeeee Bizimle kaaaağl daha bu dünyada yapılabileceeeğk binlerce şey vaaağr! :ölüm:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Giğğğğtmeeeeee Bizimle kaaaağl daha bu dünyada yapılabileceeeğk binlerce şey vaaağr! :ölüm:
Daha gitmeyeceğim yani şu anlık ^^ bellimi olur belki hastalıktan 2 aya ölürüm belkide az sonra araba çarpar ölürüm ^_^ Zaten ölsem ağlayanım olmaz dert etme ^_^

En iyi cevaplar
0
Açıkcası Cs:Go çekilişi yapacağım ona katılabilirsin 500 abonede ^_^ 2. olaraksa kola içtiğim içinmi ölümsüzüm yoksa et yiyeceğim içinmi -_-

Nasıl diyordu -_-

Teşekkürler ^_^ :aşık:

Türkçe konuşmaya başladığında seni anlayacağım sanırım ^_^

Ciddi ciddi bana bir şey olursa @Gökçemis e selamımı söyleyin son vasiyetim bu (bide ojinal pye) @DeathLight @faketaxidriver @BurnerTroll @Rayandu @NeonSpade @Minecraftplayerr @YohAsakura @Adragos
umarım o selamımı söyle dediğin kişi gerçekten sandığın kişidir :/