Acaba premium'mu alsam ??

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Premium alacağım Param var. ama Kredi kartı yok. Biraz gezdim buldum. Bir site. Orada adamlar birinden 3-4 tl'ye preyi alıp bize 5 TL'ye mobille satıyorlar. alsammı ?

Bir soru daha sorabilir miyim acaba ?
Acaba premiumda işte güvenlik sorularını değiştirmeye fln çalışsam premium kapanma gibi bir şey olur mu yani mailden onaylamadan girememek gibi..

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sakın böyle bir işe kalkışma bu forum da da birçok konu açan kişi var hep bu şekil de dolandırıldı.
Sen git ininal kart al migros,ptt gibi yerlerden ve pre hesabı minecraftı kendi sitesinden al sonra pişman ola bilrisin çünkü ben böyle bir fırsatı 2 kere teptim ve keşke önce pre hesap alsaydım dedim. :D

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sahte onlar alma
paypal kredi kartı yada
popi olan inninal al zaten milyon tane konusu var bunun azcık araştırabilirsen senin için daha yararlı olur

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi düşündürdünüzde almasammı..[DOUBLEPOST=1415645393,1415645294][/DOUBLEPOST]Dün Almıştım daha. Ama sanırım Güvenlik sorularını bayağı karıştırdım yok ne yaptım Premium bloke oldu :D

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öyle sitelere kanmayın. Eliniz de kalır. Minecraft ı kesinlikle kendi sitesinden alın.
Kredi kartı için ptt gibi yerlerden ininal kart temin edebilirsiniz.

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle sitelere kanmayın. Eliniz de kalır. Minecraft ı kesinlikle kendi sitesinden alın.
Kredi kartı için ptt gibi yerlerden ininal kart temin edebilirsiniz.

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Yaş küçükki nasıl alayım kardeşim. 6. sınıfa gidiyom daha ( abi DEMEYİN BANLATIRIM KÜFÜR YOK BU FORUMDA herkes İNSANDIR VE EŞİTTİR. )[DOUBLEPOST=1415655382,1415655329][/DOUBLEPOST]Birde Eğer Premium alınca İşte Güvenlik sorusuyla uğraşıp zorlarsam fln Bloke olabilr mi ?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yaş küçükki nasıl alayım kardeşim. 6. sınıfa gidiyom daha ( abi DEMEYİN BANLATIRIM KÜFÜR YOK BU FORUMDA herkes İNSANDIR VE EŞİTTİR. )[DOUBLEPOST=1415655382,1415655329][/DOUBLEPOST]Birde Eğer Premium alınca İşte Güvenlik sorusuyla uğraşıp zorlarsam fln Bloke olabilr mi ?
ininal karti 18 yasindan kucukler bile alabiliyor.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Premium alacağım Param var. ama Kredi kartı yok. Biraz gezdim buldum. Bir site. Orada adamlar birinden 3-4 tl'ye preyi alıp bize 5 TL'ye mobille satıyorlar. alsammı ?

Bir soru daha sorabilir miyim acaba ?
Acaba premiumda işte güvenlik sorularını değiştirmeye fln çalışsam premium kapanma gibi bir şey olur mu yani mailden onaylamadan girememek gibi..
Minecraft'ı bahsettiğin miktarda alman yanlış ve riskli. Ortamda bu oyun için çok fırsatçılar var. En doğru yol kendi sitelerinden belirtilen fiyata almak. Oyunu alabilmen için mutlaka aileden falan izin alacaksın. Onların kredi kartları üzerinden internette alışveriş yapılabiliyorsa izin iste, 60 lira ödesinler iş bitsin. He diyelim ki izin vermiyorlarsa sabırlı olman lazım.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
güvenlik sorusunu hesabın asıl sahibi başkası hesabı çalamasın ve skin değistiremesin die koyar eğer sitesinden kendine bir hesap alırsan güvenlik sorus olmz (çünkü hesabın sabihi sensin sen koymassan nasıl olacak)