AcaRz ' ın Paint Tool SAI Çalışmaları / Gölgelendirme Denemeleri

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kabul etmitorum ! Gadon Het diyeceksin ! Ve insanlarin begenilerini sorgulayamazsin. İsteyen istedigini begenir...
Bakin ben o profosyonel yazisini kadirberk in saçma cartoon headi icin yazdiydim. Kadir ben begenmedim sende benim begenime karisma :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hyr

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya ozur diledik bitirin su salak konuyu .
Konuyu actigima pisman oldum

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Çok başarısız bir çalışma olmuş, ilk deneyişimde bundan 5-10 kat daha iyi bir şey sergilemiştim. Tek kelime ile rezalet, ilk çalışman olsa bile pek övülecek değil. Herhalde ilk çalışmandır diye düşünüyorum okuma fırsatı bulamadım.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kavga mı var , kavga mı var biri açıklasın kavga mı var ! Şşşt çocuklar ayrılın Acarz geç şöyle kenara Red diğer tarafa gelin benle müdürle konuşacaz

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kavga mı var , kavga mı var biri açıklasın kavga mı var ! Şşşt çocuklar ayrılın Acarz geç şöyle kenara Red diğer tarafa gelin benle müdürle konuşacaz
Hocam ben konuyu kapattim onlar devam ediyo [emoji13]

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok başarısız bir çalışma olmuş, ilk deneyişimde bundan 5-10 kat daha iyi bir şey sergilemiştim. Tek kelime ile rezalet, ilk çalışman olsa bile pek övülecek değil. Herhalde ilk çalışmandır diye düşünüyorum okuma fırsatı bulamadım.
İyi koydun :lol:
Bu iyiydi bak :D

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Saygi duyuyorum yorumuna saol yinede