Vizroy
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Fena değil de arkaplanı aldıktan sonra yapmanın hiç anlamı kalmıyor bence.Buda Benden Millet(Arkaplan Alıntı Ben Yazıyı Ve Resmi Ekledim Ama Bence Adamın Yaptığından Daha Güzel
. )
![]()
Fena değil de arkaplanı aldıktan sonra yapmanın hiç anlamı kalmıyor bence.Buda Benden Millet(Arkaplan Alıntı Ben Yazıyı Ve Resmi Ekledim Ama Bence Adamın Yaptığından Daha Güzel
. )
![]()
Tabi Yanide O Arkaplan Photoshop İşine Kaçıyor. O Konuda Bilgim Yok Yani ( Photoshop Hakkında).Fena değil de arkaplanı aldıktan sonra yapmanın hiç anlamı kalmıyor bence.
Bunu söyleyebilmek için seninde alıntı yapmaman gerekir."Acemice Yaptığım İlk Wallpaperim" diyor.Wallpaper alıntı diyor sonradan.Eee bunun neresine uğraşılmış ?
Forum dandikse neden forumda duruyon!! Anlayacağınız yetkililere gelin beni banlayın diyor!!!beni hiç germez zaten dandik bi forumban yesemde bir şey olmaz[DOUBLEPOST=1388600553,1388600519][/DOUBLEPOST]istediğin kadar rapor et sıkıntı değil
![]()
Üstüne bunuda ekle -.-Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
@SheQil! Resim çalıntı, küfürlü mesaj atıyorsun insanlara, isminde uygunsuz karakter bulunuyor, ve foruma hakaret ediyorsun.
Burayı TERKET!
![]()
Üstüne bunuda ekle -.-beni hiç germez zaten dandik bi forumban yesemde bir şey olmazistediğin kadar rapor et sıkıntı değil
![]()