Teşekkür ederim , daha iyi yapmaya çalışıyoruz.Spawn Olsunda Ne Olursa Olsun Havasıyla Yapılmış Gibi Duruyor Çok Klasik Basit Kalmış
Emek demişsin de, bence o emekten çok WE işi gibime geliyor. Her neyse, o kenarların boşluğu da zaten olaya tuz biber ekiyor, ne diyebilirim ki?Survival haritamız @Soprano tarafindan lav ile set çekilerek mahfedildi ama ben ona o kadar emeğin hakkını helal etmiyorum.
Spawn Olsunda Ne Olursa Olsun Havasıyla Yapılmış Gibi Duruyor Çok Klasik Basit Kalmış
Şu arkadaşlar sana çok iyi yol göstermişler onları ayrıca tebrik ediyorum. Sadece @umut_ arkadaş sadece eleştri yapmış, öneri de yapaymış tam olaymış.Fena değil de, şu kenarlar boş ya sırf o çirkin gösteriyor. Oraları heykel, build vs. koyabilirsin veya oyun hakkında bilgiler olan tabelalar falan. Bir de çok basit ve sade olmuş.
Yapacağım Tek Öneri Yapmış Olmak İçin Değil Ortaya Güzel Bir Sonuç Çıkartmak İçin Yapsın Buna Başladığı Zaman Gerisi GelirŞu arkadaşlar sana çok iyi yol göstermişler onları ayrıca tebrik ediyorum. Sadece @umut_ arkadaş sadece eleştri yapmış, öneri de yapaymış tam olaymış.
Teşekkür ederim , world edit kullanmamaya çalışacağız.Size önerim ;
Böyle Bir HUB spawn'ı yapmış olurken server açmaya kalkışmayın bence. Bir süre daha başka sunucularda oynayın. Aklınızda olması gerekenle ilgili fikirler oluşsun,eliniz ayağınız tutsun az.
Ha yok Biz server aççaz yorumunu de diyorsanız ;
WE ile çalışmanız için kırk fırın ekmek yemeniz lazım, 2 3 fıttırık komut ile yapılan spawnlar pek beğenilmiyor tarafımca(vede oyuncularca)[oyuncularca ne be]
Ellerinize sağlık serverinizde başarılar .-.
Teşekkür ederim , daha iyi survival haritasi yapmaya başladık.Spawni ortalamanı tavsiye ederim simetri olmayınca kötü oluyor ve o set ile çekilmiş duvarlar hakkında yorum yapmicam. Ama duvarlara süs verirseniz belki güzel olabilir gelişecegine inaniyorum devam et dostum.
Malesef , betada olduğun için göremezsiniz biraz yapalım ondan sonra görebilirsiniz.Yakından görme şansım varmı?