Açık Arttırma | Bugsuz | %100 Türkçe | 1.7.X

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginimizin İsmi: floAuction
Plugini Kullanmak İçin Gereken Ek Pluginler: Vault WhatisIt
Pluginimizin Kullanım Nedeni: Sunucuda Ekonomik Sistemi Oturtmak İçin Açık Arttırma Birnevi İhale Diyebiliriz.
Türkçeleştirme Bana Aittir. Hatalar Olursa Yorum Bırakın Yardımcı Olacağım.
%100 Türkçe Dediğime Bakmayın. Size Gereken Kısımları Türkçe Gerisi Zaten Gereksiz.
Kalan Kısımlarıda En Kısa Zamanda Türkçeleştirip Güncelliyeceğim :)
Görüntüler:

Not: Beğenmediğiniz Kısımları Türkçeleştirmek Size Kalmış Bu Konuyu Açma Sebebim Koca Gün Gezip Düzgün Bir TR Dosyası Bulamamam.

İndirme Linki: Tıkla
Not: Dosya Google Drive'a Yüklüdür. Sağ Üst Tarafta İndirme İşaretine Tıklayarak İndirebilirsiniz.
VirüsTotale Gerek Yok Çünkü Dosyalar Açık Şekilde Gözüküyor.
İllaki İsterseniz Buyrun: Tıkla
Sorunlar ve Kırık Link İçin: Tıkla

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni nesil sunucular UTF-8 kullanıyor, yani gereksiz.Eğer beğenilmesini istiyorsan UTF-8 kullan :)

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Tavsiyelerim :
  • Komutları da Türkçe yap.
  • Türkçe karakterler kulan (UTF-8)

Edoo81

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba, öncelikle bence yeterince gerekli bir eklenti.
crafter_alperen arkadaşımızın dediği gibi bence de komutları türkçeleştirebilirsen hoş olabilir.
Yardımcı olabileceğim bir şey olursa;
Skype Adresim: facebook:edis.sarioglu
Yeni nesil sunucular UTF-8 kullanıyor, yani gereksiz.Eğer beğenilmesini istiyorsan UTF-8 kullan :)
Kardeşim tüm eklentileri eleştirmektense önce paylaşılandan farklı eklentiler paylaş ve eklentilerini yaparken ciddi ol, önce kendini sonra başkalarını eleştir. Lütfen :)

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, öncelikle bence yeterince gerekli bir eklenti.
crafter_alperen arkadaşımızın dediği gibi bence de komutları türkçeleştirebilirsen hoş olabilir.
Yardımcı olabileceğim bir şey olursa;
Skype Adresim: facebook:edis.sarioglu

Kardeşim tüm eklentileri eleştirmektense önce paylaşılandan farklı eklentiler paylaş ve eklentilerini yaparken ciddi ol, önce kendini sonra başkalarını eleştir. Lütfen :)
Teşekkürler.
Tavsiyelerim :
  • Komutları da Türkçe yap.
  • Türkçe karakterler kulan (UTF-8)

Yapabildiğimin en iyisini yaptım halada 1.7.2 kullananlar var. Onların arasında Utf-8 Kullanmayanlar Var.
Eclipse Kullanmayı Bilmiyorum. JavaScript Hakkında Hiç Fikrim Yok.
Ben bu konuyu beğenilsin diye değil bazı arkadaşlarımıza yardımcı olsun diye açmıştım :(

Edoo81

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.

Yapabildiğimin en iyisini yaptım halada 1.7.2 kullananlar var. Onların arasında Utf-8 Kullanmayanlar Var.
Eclipse Kullanmayı Bilmiyorum. JavaScript Hakkında Hiç Fikrim Yok.
Ben bu konuyu beğenilsin diye değil bazı arkadaşlarımıza yardımcı olsun diye açmıştım :(

" https://gyazo.com/e320fae37e4a84510b6b3f6b5e574d0c " kardeşim buyur bu da bi arkadaşımızın paylaşmış olduğu bir link.
Mesela Java "plugin.yml" kısmında ı kullanamazsın, fakat ı yerine "\u0131" kullanmalısın.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)