AlichosTR
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Cevabı bul dedik hakaret et demedikAlichosTR'nin sitesinde oturan çocukların subliminalatik illumunatili göbekli dansı?
Dip not: Sitede değil bahçeli "tek" bir ev de sokak düzeninde oturuyorum .s .s
Cevabı bul dedik hakaret et demedikAlichosTR'nin sitesinde oturan çocukların subliminalatik illumunatili göbekli dansı?
Lan azcık ucunda.Göbek suratlı çocukların illumunati içeren subliminal dansı yaparken delirmeleri...
Hakaret etmedik canım videoyu bulduğuna göre ordadır dedikCevabı bul dedik hakaret et demedik
Dip not: Sitede değil bahçeli "tek" bir ev de sokak düzeninde oturuyorum .s .s
Hakaret etseydin daha az üzülürdümHakaret etmedik canım videoyu bulduğuna göre ordadır dedik![]()
Video kaynağı: Cupten Timo sağolsun.Hakaret etmedik canım videoyu bulduğuna göre ordadır dedik![]()
Göbek yaşı belli olmayan illumunatiyi dalga konusu yapmış her yanından subliminal akan saçma bir videoHakaret etseydin daha az üzülürdüm[DOUBLEPOST=1413034461,1413034424][/DOUBLEPOST]
Video kaynağı: Cupten Timo sağolsun.
Gölişmedir wallah hewal.(Sen de azcık ucundan yakaladın tutturucan gibi ehehehe.)Göbek yaşı belli olmayan illumunatiyi dalga konusu yapmış her yanından subliminal akan saçma bir video
No.Çocuklar illuminati'nin göbek dansı yapmak olduğunu sanıyor ?
Hmm değişik bir bakış açısı.Videoda bütün illömönatö öğeleri toplanmış (illömönatö oyunu, illömönatö hizmetindeki adamın şarkısı , öllömönötü çöcöklör)
Seni değişik şey.kendini toplum dışında havalı göstermeye çalışan veya illuminati onu zorlamış![]()
Bi' dal diye sigara paketinin tamamını alanlar gibi.. Yeter la artık.Ama ondan önce söyleyeceğim bir şey var :Uuu İlluminati alırım bi' dal.
Uuuu Zorinkun bir dal daha alırım.Uuuu AlichosTR alırım bi' dal.
Gelişmede % kaç?Gölişmedir wallah hewal.(Sen de azcık ucundan yakaladın tutturucan gibi ehehehe.)