[ACIL] Arkadaşlar sunucum grieflanıyor!

SonHukumdarTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Allah'ını seven yardım etsin italyan bi özür dilerim herif sunucuyu grieflıyor sizede yapmadan durduralım bu özür dilerimi!

Videoları:

Türk sunucularıda yapıyor!

murat6135

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ow Sunucuya Hemen Önlem Almamız Lazım :( Bişi Dicem Ama Yine Uyarı Almak Istemiyorum :(

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
işte böyle özür dilerimlerden dolayı Türkiye'de mc gelişmiyo **lar ****** k*****

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yapan kişi Türk değil?
biliyorum izledim işte Türkiye'de ki serverları hackliyorlar sadece bu sunucucyu hacklememişler bir sürü türk sunucu hacklemişler ama Türk hackerlarda var Türk serverlarını hackleyenler ulan hackleyip griefleyip de elineze ne geçiyo lan !

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
biliyorum izledim işte Türkiye'de ki serverları hackliyorlar sadece bu sunucucyu hacklememişler bir sürü türk sunucu hacklemişler ama Türk hackerlarda var Türk serverlarını hackleyenler ulan hackleyip griefleyip de elineze ne geçiyo lan !
Adamlar her ülkenin sunucularını hackliyorlar Türkiyeye özel muamele değil

emretelli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çocuğun skype bulun verin ben yapacağımı biliyorum sonra yalvarıcaklar abi lütfen düzelt şunu diye siz skype larını bulup verin..

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adamlar her ülkenin sunucularını hackliyorlar Türkiyeye özel muamele değil
Evet hepsine izledim bir sürü sunucu griefliyorlar[DOUBLEPOST=1437317237,1437317177][/DOUBLEPOST]
Çocuğun skype bulun verin ben yapacağımı biliyorum sonra yalvarıcaklar abi lütfen düzelt şunu diye siz skype larını bulup verin..