acil bakın !!!!

GorkemX12

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bana acilen warp plugini lazım lütfen eğer bulursanız yorum atın 1.5.2 olsun şimdiden teşekkürler

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Essentials Karşılıyor :)

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Essentalsı bilmiyorsan server kurma derim. Hem herkes server kurmak zorunda değil. Kurmayınca bir şey kaybetmiyorsunuz. Neyse madem istiyorsun anlatayım. Essentials minecraft serverlar için en gerekli şeydir zaten Essentials ın manasıda gereklidir. Neyse tp den tut repair e kadar sürekli kullandığımız komutları içerir. Essentialsı indirip kurduğunuzda başka bir warp pluginine ihtiyacınız kalmayacaktır.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konu isminiz kurallara uygun değildir. "Doğum mu var lan?" demez mi insan bunu görünce. Sorunu özetleyici başlık koyun.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Abi tamam Moderatör,Admin,Mimar falan onları anladık da.

"Uçan Moderatör" nedir ya ?

GorkemX12

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentalsı bilmiyorsan server kurma derim. Hem herkes server kurmak zorunda değil. Kurmayınca bir şey kaybetmiyorsunuz. Neyse madem istiyorsun anlatayım. Essentials minecraft serverlar için en gerekli şeydir zaten Essentials ın manasıda gereklidir. Neyse tp den tut repair e kadar sürekli kullandığımız komutları içerir. Essentialsı indirip kurduğunuzda başka bir warp pluginine ihtiyacınız kalmayacaktır.

onu filen bilmiyorumda sadece biz adminlerde ölemi ?

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Abi tamam Moderatör,Admin,Mimar falan onları anladık da.

"Uçan Moderatör" nedir ya ?

Uçan moderator bir ünvan değildir bizim kendimizi tanımlamamız için bir bölüm var oraya yazdığımız şeyler çıkar rütbe yerinde ben eğlence olsun diye uçan mod yazmıştım tabi sizin gibi arkadaşlar anca balta peşinde

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Uçan moderator bir ünvan değildir bizim kendimizi tanımlamamız için bir bölüm var oraya yazdığımız şeyler çıkar rütbe yerinde ben eğlence olsun diye uçan mod yazmıştım tabi sizin gibi arkadaşlar anca balta peşinde

Saygım olduğu için hiçbirşey demiyorum.

Sadece herşeyi yanlış anlama diyorum okadar ve bu konuyu terkediyorm.