Acil Bi yardim

Burak Özcan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar bende Group Manager var. Şimdi bunun yanina Permission ykleyecekmiyim anlamadim ama yüklemedigim zaman Bu renkli isim filan calisiyor.
Fakat warpla ilgili problemim var..
Warplari yaptim.. Group Managerdeda yaptim fakat halen warplar olmuyor..
Bir türlü anlayamadim.
Permissionu vermeme ragmen perm yok diyor..

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
perm ayarlarını yapman gerekiyor. bir pluginci bulduktan sonra yapabilirsin. Yarın gibi bana öm le sw pluginlerini söylersen PermissionEx için perm dosyasını atabilirim. (ama biraz gecikebilir) Ama sadece default u ayarlarım istersen bir liste oluştur bana yolla builder mod hangi yetkileri vermek istiyorsun yaparım

Burak Özcan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardes ben permleri ayarladim ama kimse biryer kiramiyor.. warp perminide ayarladim ama kullanılmıyor. sadece oplar yazi yazabiliyor sacma salak bisi oldu... Bana hazir atarsan sadece default olcak.. Kit tools sethome. Tpa. Warp.. yemek filan yicekler işte :) Sonra pay olcak.. Hani para aktarma.. Spawna gitme..
Bunlar bu kadar.... Bide Defaultta Oyuncu yazsin Yeşil renk :) Owner diye bi grup daha olursa :) Ondada Starter yazsin rengi farketmez.. Kendimi Ownere aticam işte :) Daha acik istiyosan Msn-Skype filan :) Cok lazim ya

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen oplukta dur herşeyi kullanırsın nickinide şu şekilde değiştirebilirsin

/nick (istediğin nick) istediğin nick yerine işte mesela Owner Burak yazarsın görünen nickin Owner Burak olur

bugün çok az bir ihtimalle atabilirim en erken pazartesi ayarlamam lazım başka arkadaşlarımada yapıcam birde serverim var onla ilgileniyorum çok karışık işler

fatality2006

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler banada bi el atin ayni sorun var perm ayarlarını yapıyorum ama olmuyor lütfen acil yardım :/