Acil Birisi Baksın Nolur!!!

swabok

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar BEN SERVER KURDUM ARKİLER GİRDİ 7-8 arki var
3 tanesi register yapınca maximum account diyor Bunun Çözümü Ne?

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş register yapinca diyor. Acaba hangi auth plugini kullanıyorsunuz? Onlar bir bilgisayardan maksimum hesap açma sınırına ulaşmışlar.

LG-P500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

swabok

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hesap Bil
Arkadaş register yapinca diyor. Acaba hangi auth plugini kullanıyorsunuz? Onlar bir bilgisayardan maksimum hesap açma sınırına ulaşmışlar.

Hesap Bile Açmadılar Daha.
İlk Kez Girişlerinde
Çakışırmı Acaba?

nerolucien

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hesap Bil
Hesap Bile Açmadılar Daha.
İlk Kez Girişlerinde
Çakışırmı Acaba?

TheLegend plugin paketi kullanıyorsan AuthMe'de sorun yaşanıyor. AuthMe klasörünün içinde config var ona gir ve
HTML:
maxRegPerIp: 1
ara. Sonra onu 99 yap sorun çözüldü.

İşine yaradıysa beğen.

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman bilmiyorum

nerolucien

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bu sorun değil sadece kısıtlama düşünsenize maxRePerIp 100 olsaydı adam gider 100 tane hesap açıp kasılırdı yada keser avcı level yükseltirdi ve daha fazla buglar bunun 1 olmasında çok fayda var başka bir yöntemde var maxRegPerIp yi çoğaltmadan :):
/authme register <oyuncu ismi> <şifresi>

Abi bir şey fark etmezki adam 100 tane hesap açsada banip atınca hepsi ban yiyor. Ve zaten hepsini aynı anda kasamıyacağına göre.

swabok

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bak sen anlamadın galiba, bunu arkadaşların için yapacaksın tabii ki bunu yapmak çok kolay ancak biraz daha bilgi gerekiyor ben dedim ki /authme register <isim> <şifre> yani bunu nasıl anlayamıyorsun ben anlamıyorum <isime> isim <şifreye> şifre yani yaz enter bu kadar herkese değil tek istediklerine yapacaksın yani bu kadar çok kolay bir komut gireceksin lütfen ya :gerçektensinirli:

Servere Herkes Giriyor Ve Cildiricam Authme Tanimio artık sürümler aynı neden amq nedeeeen