Hesap Bile Açmadılar Daha.Arkadaş register yapinca diyor. Acaba hangi auth plugini kullanıyorsunuz? Onlar bir bilgisayardan maksimum hesap açma sınırına ulaşmışlar.
LG-P500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hesap Bil
Hesap Bile Açmadılar Daha.
İlk Kez Girişlerinde
Çakışırmı Acaba?
maxRegPerIp: 1
bu sorun değil sadece kısıtlama düşünsenize maxRePerIp 100 olsaydı adam gider 100 tane hesap açıp kasılırdı yada keser avcı level yükseltirdi ve daha fazla buglar bunun 1 olmasında çok fayda var başka bir yöntemde var maxRegPerIp yi çoğaltmadan:
/authme register <oyuncu ismi> <şifresi>
yok hayır neyse sen benim verdiğim kod ile yap çünkü onda çok bug oluyor fazla yapınca sen benim verdiğim kodu direkt server içinde gir daha kolay ve 1 kalırsen onu çoğaltma.
bak sen anlamadın galiba, bunu arkadaşların için yapacaksın tabii ki bunu yapmak çok kolay ancak biraz daha bilgi gerekiyor ben dedim ki /authme register <isim> <şifre> yani bunu nasıl anlayamıyorsun ben anlamıyorum <isime> isim <şifreye> şifre yani yaz enter bu kadar herkese değil tek istediklerine yapacaksın yani bu kadar çok kolay bir komut gireceksin lütfen ya :gerçektensinirli:
authme tanımıyor ne demek anlamadım ? whitelist aç
.
dostum herkes ise yapacak bir şey yok herkesin 1 den fazla hesabının olmasını istiyorsan MaxReg...ip yi en fazla 5 yapmanı öneririm EN FAZLA
:gerçektensinirli: skype ver :ağla:
[email protected]