[ACİL] Bukkit server sorunu !

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Netherde dolanıyordum sonra oyundan çıktım, girdim klasöre world_netheri sildim oyuna girdim şifreyi istiyor entere basınca chat kapanıyor escye basıncada kapanıyor envanteri de açamıyorum blok da kıramıyorum kayaların arasına sıkıştım yardım edin lütfen !

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bunu yapmaktaki amacınız neydi Nirvana'ya falan mı erişmeyi umdunuz? Sorunun nedeni oyunun sizi hala world_nether'de sanması. Fakat world_netheri sildiniz ve muhtemelen oyun tekrar oluşturdu ve siz de kayaların arasında kaldınız çünkü sizin eskiden bulunduğunuz koordinalara taşlar denk geldi. Pratik bir çözümü yok sanırsam. Ölürseniz belki respawn çıkabilir.

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu yapmaktaki amacınız neydi Nirvana'ya falan mı erişmeyi umdunuz? Sorunun nedeni oyunun sizi hala world_nether'de sanması. Fakat world_netheri sildiniz ve muhtemelen oyun tekrar oluşturdu ve siz de kayaların arasında kaldınız çünkü sizin eskiden bulunduğunuz koordinalara taşlar denk geldi. Pratik bir çözümü yok sanırsam. Ölürseniz belki respawn çıkabilir.
Yapmamdaki amacım başka bir nether dünyası oluşturmaktı ve yaratıcılık modundayım ölmüyorum oyun resmen bilgisayarım sıçtı sağ tıklıyorum masaüstüne öyle kalıyor :(

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yapmamdaki amacım başka bir nether dünyası oluşturmaktı ve yaratıcılık modundayım ölmüyorum oyun resmen bilgisayarım sıçtı sağ tıklıyorum masaüstüne öyle kalıyor :(
Geçmiş olsun. Ölemiyorsanız çok da fazla seçeneğiniz yok. İsterseniz world_netheri ta ki sizin buluduğunuz koordinatlarda boşluk oluncaya akdar silip düzelmesini umabilirisniz.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Kesin Çözüm Var
World Klasörüne Gir Players lardan Kendini Sil
Düzelir
Rep Yeter..