(Acil) .EXE uzantılı programlar açılmıyor

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar acil yardım ie crome firefox bile açamıyorum allahtan bir link vardı ona tıkladım. Öyle açtım chromeu.

Sorun: .exe uzntılı dosyalara tıkladığımda Birlike aç sayfası gelmesi.[DOUBLEPOST=1372240342,1372239705][/DOUBLEPOST]arkadaşlar çok acil

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu sorunu çözecektir ilk önce BAŞLAT+R 'ye bas sonra notepad.exe yaz ve enterle yeni metin belgesi çıkacak bunu yaz ve sonra farklı kaydet de .reg uzantılı kaydet sorunun çözülecektir 3 tane beğeni yaparsan olur mu
İŞTE KOD
Windows Registry Editor Version 5.00 [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\UserChoice]

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bu sorunu çözecektir ilk önce BAŞLAT+R 'ye bas sonra notepad.exe yaz ve enterle yeni metin belgesi çıkacak bunu yaz ve sonra farklı kaydet de .reg uzantılı kaydet sorunun çözülecektir 3 tane beğeni yaparsan olur mu
İŞTE KOD
Windows Registry Editor Version 5.00 [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\UserChoice]

yardım ettiğin için saol intenetten bulmuştum başka bir çözüm ama yinede teşekkür ederim

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu sorun nasıl ortaya çıktı merak ettim

R

Reloven

Ziyaretçi
Aynen Bende Bin Dosyasını Notpad İle Açmıstım Format Atmadan Düzelme İmkanı Yok Diye Biliyorum .s