ACIL GIR ICERI

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Acaba fotoğraftaki hangi plugin ? (Bağır , yukarıda yazı gibi..)
Bu arada konu başlığını böyle açmaman gerekiyor daha düzgün konu başlığı (Bana Resimdeki Pluginden Lazım) gibi... isimler kullanabilirsin.

Ayrıca fotoğrafı görünür kılmak için [ img ] link [ /img ] şekilde koyman gerekiyor :

gibi...

SavaNorth

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu arada konu başlığını böyle açmaman gerekiyor daha düzgün konu başlığı (Bana Resimdeki Pluginden Lazım) gibi... isimler kullanabilirsin.

Ayrıca fotoğrafı görünür kılmak için [ img ] link [ /img ] şekilde koyman gerekiyor :

gibi...
/img şeklinde koyunca bazen hata çıkabiliyor ve o bağır pluginini azcık araştırsan bulursun.Essentials ile alakalı

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
O resimden en az 10 pl çıkar.Başka resim at

SavaNorth

Marangoz
En iyi cevaplar
0
V

VerectusGC

Ziyaretçi
zahmet olmassa[DOUBLEPOST=1405534218,1405533991][/DOUBLEPOST]
Valla seni Allah gönderdi :D
Önemli Değil Kardeşim :)
Yardım Etmek İşimdir :A[DOUBLEPOST=1405541161][/DOUBLEPOST]

gibi...
Merhaba, Essentials Chatta Bulunan Radius Bölümü BAGIR Ve SORU Eklentisini Aktif Etmekte.
"!Selam" Yazarsanız Sunucudaki herkes Görür
Normalde Ayarladığınız Blok Mesafesi Kadarıdır.
"#Radius: 120" Yaparsanız 120 Blok Mesafedeki herkes Sizi Duyabilecektir Normal Direk Yazarsanız Tabi.

Tabi "#" Karakteri Silerseniz Çalışacaktır :D
"?Sorum Olacak" Yazarsanız Yine herkes Görecek Fakat SORU Şeklinde Mesaja Yansayacaktır. Buda Sunucudaki Görevlilere Bir Avantaj Oluyor :)

Size Bir Katkım Olduysa Ne Mutlu Bana :) İyi Forumlar.

Edit: Radiusu Istediginiz Blok Mesafesi Kadar Ayarlayabilirsiniz.

Nexima

www.candycraft.net
En iyi cevaplar
0
Önemli Değil Kardeşim :)
Yardım Etmek İşimdir :A[DOUBLEPOST=1405541161][/DOUBLEPOST]
Merhaba, Essentials Chatta Bulunan Radius Bölümü BAGIR Ve SORU Eklentisini Aktif Etmekte.
"!Selam" Yazarsanız Sunucudaki herkes Görür
Normalde Ayarladığınız Blok Mesafesi Kadarıdır.
"[HASHTAG]#Radius[/HASHTAG]: 120" Yaparsanız 120 Blok Mesafedeki herkes Sizi Duyabilecektir Normal Direk Yazarsanız Tabi.

Tabi "#" Karakteri Silerseniz Çalışacaktır :D
"?Sorum Olacak" Yazarsanız Yine herkes Görecek Fakat SORU Şeklinde Mesaja Yansayacaktır. Buda Sunucudaki Görevlilere Bir Avantaj Oluyor :)

Size Bir Katkım Olduysa Ne Mutlu Bana :) İyi Forumlar.

Edit: Radiusu Istediginiz Blok Mesafesi Kadar Ayarlayabilirsiniz.
Hocam Yaptım Fakat Oyuncu ! veya ? Koyarak Yazmayı Denediğinde İzin Yok Diyor. Ayrıca Bölgeden Yazabiliyor Fakat Yanında [Bolge][Yetkili][KLAN] Oyuncu Nick: mesaj şeklinde oluyor yani bölge tamam da yetkili ve klan niye öyle çıktı acaba beyaz bir şekilde clanı varsa clanı ismi gözükür yetkiliyi zaten anlamadım bunları nasıl düzeltebilirim ?