SavaNorth
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Bana şöyle bir plugin lazım bilen varsa lütfen söylesin:
BU NASIL OLUYOR ????**
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
BU NASIL OLUYOR ????**
/img şeklinde koyunca bazen hata çıkabiliyor ve o bağır pluginini azcık araştırsan bulursun.Essentials ile alakalıAcaba fotoğraftaki hangi plugin ? (Bağır , yukarıda yazı gibi..)
Bu arada konu başlığını böyle açmaman gerekiyor daha düzgün konu başlığı (Bana Resimdeki Pluginden Lazım) gibi... isimler kullanabilirsin.
Ayrıca fotoğrafı görünür kılmak için [ img ] link [ /img ] şekilde koyman gerekiyor :
![]()
gibi...
İtemRanamer işime yaradı ama nası kullancaz o açıklama nası olcak video bulursan verirmisin veya sen anlatırmısın :9Itemin Ismini Degistirip Frameye Koymus. ItemRenamer Pluginin Adı
1DK AraştırıyorumİtemRanamer işime yaradı ama nası kullancaz o açıklama nası olcak video bulursan verirmisin veya sen anlatırmısın :9
zahmet olmassa[DOUBLEPOST=1405534218,1405533991][/DOUBLEPOST]1DK AraştırıyorumLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Gerekli Bilgiye Ulaşabilirsin.
Valla seni Allah gönderdi1DK AraştırıyorumLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Gerekli Bilgiye Ulaşabilirsin.
Önemli Değil Kardeşimzahmet olmassa[DOUBLEPOST=1405534218,1405533991][/DOUBLEPOST]
Valla seni Allah gönderdi![]()
Merhaba, Essentials Chatta Bulunan Radius Bölümü BAGIR Ve SORU Eklentisini Aktif Etmekte.Acaba fotoğraftaki hangi plugin ? (Bağır , yukarıda yazı gibi..)
Bu arada konu başlığını böyle açmaman gerekiyor daha düzgün konu başlığı (Bana Resimdeki Pluginden Lazım) gibi... isimler kullanabilirsin.
Ayrıca fotoğrafı görünür kılmak için [ img ] link [ /img ] şekilde koyman gerekiyor :
![]()
gibi...
Hocam Yaptım Fakat Oyuncu ! veya ? Koyarak Yazmayı Denediğinde İzin Yok Diyor. Ayrıca Bölgeden Yazabiliyor Fakat Yanında [Bolge][Yetkili][KLAN] Oyuncu Nick: mesaj şeklinde oluyor yani bölge tamam da yetkili ve klan niye öyle çıktı acaba beyaz bir şekilde clanı varsa clanı ismi gözükür yetkiliyi zaten anlamadım bunları nasıl düzeltebilirim ?Önemli Değil Kardeşim
Yardım Etmek İşimdir :A[DOUBLEPOST=1405541161][/DOUBLEPOST]
Merhaba, Essentials Chatta Bulunan Radius Bölümü BAGIR Ve SORU Eklentisini Aktif Etmekte.
"!Selam" Yazarsanız Sunucudaki herkes Görür
Normalde Ayarladığınız Blok Mesafesi Kadarıdır.
"[HASHTAG]#Radius[/HASHTAG]: 120" Yaparsanız 120 Blok Mesafedeki herkes Sizi Duyabilecektir Normal Direk Yazarsanız Tabi.
Tabi "#" Karakteri Silerseniz Çalışacaktır
"?Sorum Olacak" Yazarsanız Yine herkes Görecek Fakat SORU Şeklinde Mesaja Yansayacaktır. Buda Sunucudaki Görevlilere Bir Avantaj Oluyor
Size Bir Katkım Olduysa Ne Mutlu Banaİyi Forumlar.
Edit: Radiusu Istediginiz Blok Mesafesi Kadar Ayarlayabilirsiniz.