Acil Hayatta Kalma sunucusu için plugin paketi lazım ACİL!

Lodimas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar server aldım HAYATTA KALMA SUNUCUSU açıyorum ama hiç bi yerde plugin paketi yok sizin bildğiniz varsa acil yazarsanız veya link atarsanız sevinirim

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bir de login register puligini koy başka puligin koyma

Dünyadan her hangi bir yerden Tapatalk 2 ile gönderildi

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Claim olmayacak güven ortamı oluşur ve whitelist koy Craftolojideki sistem gibi olsun her gelen kabul edilmesin gerçek survivalda claim olmaz çünkü

Dünyadan her hangi bir yerden Tapatalk 2 ile gönderildi

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Claim eklenti si olmalı bence herkes rahat bir biçimde evlerini yapar asıl registere gerek yok yabancı swlere giriyorum hic kayıt olmadan giriş yapmadan hızlıca oynanıyor

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Claim eklenti si olmalı bence herkes rahat bir biçimde evlerini yapar asıl registere gerek yok yabancı swlere giriyorum hic kayıt olmadan giriş yapmadan hızlıca oynanıyor
register olmıyan serverlerin online mod açık yanı cracklıler gıremıyor yabancılar da hep premium kulllanıyo register olmazsa adam op birinin hesabına girer serveri çökertir online mod u açarsan da gelen oyuncu sayısı azaları çok tanındık değilsen

V

VerectusGC

Ziyaretçi
Lockette-
Authme-
WorldEdit
WorldGuard
GriefPrevention
Bu Pluginleri Ekle Bence Hem Lagsız Hemde Tam Survival Sunucu Olur :)

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
register olmıyan serverlerin online mod açık yanı cracklıler gıremıyor yabancılar da hep premium kulllanıyo register olmazsa adam op birinin hesabına girer serveri çökertir online mod u açarsan da gelen oyuncu sayısı azaları çok tanındık değilsen
online mod kapalı olsun eklentiyi yüklemedikçe nasıl giriş yapcaklar