EmreReyizGG
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Acil yardımınıza ihtiyacım var bir plugin var ve komutmarı uyguluyor mesela bin oyuncu tabela ile [op] ve ismini yazarsa ona op veriyor bu pluginin ismi ne ??
plugin listesini atamazsan bizden ne gibi bi yardım bekliyorsun, sunucunda ki pluginlerin hepsini tahmin ederek mi ilerleyelim?maalesef pl listesini atamam + öyle bi pl yok acil yardım edin lütfen sunucumda bug yapıyorlar
maalesef pl listesini atamam + öyle bi pl yok acil yardım edin lütfen sunucumda bug yapıyorlar
maalesef pl listesini atamam + öyle bi pl yok acil yardım edin lütfen sunucumda bug yapıyorlar
Bence destek verilmemeli, burda yapılan desteklerde her türlü plugini bilmek zorundayız. Müneccin değiliz ki biz sizin nerenizde hata var bilelim. Öncelikle yapmanız gereken listenizi paylaşmak olmalıdır. LifeMcServer size en kaliteli desteği sunacaktır.O eklentiyi örnek verdim o tarzda bir adı olmalı. Her eklentiyi bilecek değiliz Java bilen herkes eklenti yazabiliyor, eklentilerini indirirken kontrol et permlerini vesaire.
O eklentiyi örnek verdim o tarzda bir adı olmalı. Her eklentiyi bilecek değiliz Java bilen herkes eklenti yazabiliyor, eklentilerini indirirken kontrol et permlerini vesaire.
Plugin paketini configleriyle birlikte yolla demedik. Plugin listeni, sadece adlarını at dedik.
Ek: /pl yazıp ekran görüntüsü atacaksın.