[ACİL] MİNECRAFT SERVER FAİLED TO BİND PORT HATASI VİDEOLU

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LAZIM FAİLED TO BİND PORT HATASI VERİYOR BENDE SW AÇMAK İSTİYORUM BU HATA ÇIKIYOR ACİL YARDIM LÜTFEEEN

[DOUBLEPOST=1378146237,1378145711][/DOUBLEPOST]Acil yardım edin crat_mandende bekliyorum

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadas videonu izlemedim ama sorunun kaynagini biliyorum
bu sorun 2server birden açmaya calistiginda meydana gelir nedeni ise 2serverda ayni porta baglanmaya calisiyor sorunu çözmek için görev yöneticisinden serverlari kapaman gerek java diye yazar sorunun olusmamasi içinde serveri kaparken konsola stop yazmak gerek ordaki çarpiya basarsan direk kapanmaz açik kalir serverin

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu sorun 2server birden açmaya calistiginda meydana gelir nedeni ise 2serverda ayni porta baglanmaya calisiyor sorunu çözmek için görev yöneticisinden serverlari kapaman gerek java diye yazar sorunun olusmamasi içinde serveri kaparken konsola stop yazmak gerek ordaki çarpiya basarsan direk kapanmaz açik kalir serverin

java yok jawaw var[DOUBLEPOST=1378147990,1378147936][/DOUBLEPOST]
java yok jawaw var

sw açmadım ama local host açmıştım savesi yok[DOUBLEPOST=1378148297][/DOUBLEPOST]

portu değiştirerek yaparmıyız hacı yok bende kurdum yook